Tak jsem v Praze. Jak tak koukam tak pribyl D-O-M v sousednim jabloneckem panelaku a pak R-Man na prosecke. Jestli ma nekdo chut se sejit, tak jsem pro.
Petr
Ahoj vsichni co chete CZF z Proseka: Nezvladl jsem vcera zajit na ten sraz Kobylis, ale muzem se sejit v patek 6.9. v 20:00 u me doma: Prosecka 677, Roman Odstrcil. Mimochodem bude nejhustsi mejdlo co jste kdy v panelaku zazili :-)
Ahoj, já to risknu a přijdu se podívat. Jsem docela zvědavej kam je od tebe vidět. Nejspíš budeš mít Jarov jako na dlani, ne? Máš od sebe fotky? Mám digitál takže klidně to můžu nafotit.
Cauky,
zajimalo by me, kam se chcete uplinknout. Buduji ted AP v holesovicich, kam mozna vidite (bubenske nabrezi), tak abych eventualne zohlednil to ze by se chtel nekdo konektit z vetsi dalky. V pripade alespon ramcoveho zajmu dejte vedet. Nod je u holesovicke trznice.
nazdar lidi tak sem tu zase a ted to rozjedeme.
Po tom co na nas chysta telekom od rijna tak zamykam modem popripade zahazuju protoze za takovy strasny penize to nee.
takze se musime dohodnout na propojeni a pripojeni.
karty a anteny se daji sehnat pomerne levne do 5000Kc z dani a to se da takze se rozhodnete jestli jo protoze ja bych do toho sel hned tak vo tom popremejslejte a napiste.
Zatim Cau Warpdave
Zdravím všechny, jak reálně to vidíte s tímto vchodem? Je to ten dlouhý panelák okna směrem k silnici, 1. patro - naproti trochu doprava benzínka... jsem v bezdrátovém připojení úplný amatér... na kolik myslíte, že vyjde vybavení (když by se nepřipojoval celý panelák, ale jen jeden člověk)?
lk
Ahoj, umísti se do mapy a začni shánět lidi u vás ve vchodě kteří by měli zájem se taky připojit. A? je vás víc a můžeš se taky domluvit s Rmanem, který bydlí v tom samém domě.
Pokud se rozhodneš připojit jen sám, tak počítej s náklady na PCI kartu 3000, anténu 1200 a kabel s konektory podle toho jestli to povedeš na střechu nebo jen na okno 200+40*delka_v_metrech
Mimochodem na vaší střeše je anténa tele2.cz a tak bys
mohl mít internet úplně bez antén. Záleží jak jsou dohodnutí se správcem vašeho objektu.
Bohužel se správcem je to špatný... jednak už jednou tady byla jedna nabídka na připojení přes mikrovlny (netroute) a družstvo to ze záhadného důvodu neschválilo.
Další problém je, že byt nepatří mě, jsem pouze podnájemník... proto nějak moc nemůžu jednat s družstvem... no a proto mě zajímala ta cena pro jednoho nezávislého uživatele.
Jinak co vím, tak ten internet přes netroute měla být 128 sdílená a přihlásilo se asi 18 lidí... takže myslím, že kdyby někdo, kdo o tom víc ví rozházel letáky do vchodů, tak se lidi ozvou...
PS Přes tele2? Oni nabízí také připojení pro FO? Našel jsem nějaký ceník, ale ten je fakt drahý (přes 5000/měsíc).