no, a nejsou ty chvilkové výpadky způsobené tím, že
ta rušící wifikarta testuje odezvy a kvalitu spojení na všech kanálech a občas vlítne do toho, na kterém již probíha provoz. Třeba i kvůi tomu, že tam také mají dost velké rušení a vaše wifiny jejich node neslyší.
Takže pokud by to tak bylo, možná by stačilo se s nimi domluvit že budou používat jiný rozsah kanálů než vy a problém by měl zmizet.
Ale je to jen má skromná domněnka...
To by me zajimalo, jak moc to vari, protoze NETWORKPRAHA a NETWORKROZTOKY chytam z tech sitovek v Bohnicich taky..
Z NETWORKPRAHA jsem chytal pakety s adresou 10.10.102.2
Kdyz uz jsme u toho - nevite, ci je CZFree.NET.prikopy? Zadny bod prikopy jsem na mape nenasel..
Diky vsem za rady, mam pocit, ze to je asi opravdu breez, protoze pres wifi ten zdroj zareni nejsem schopny identifikovat (i kdyz tady do toho dost smazi net_dejvice a hlavne ta PRAHANETWORK). Hlavne to, ze to odpojuje nyni cca po 60sec je tusim prave vlastnosti toho breezu, ktery projiozdi, jak jsem se nekde docetl, stale do kola vsechny kanaly.....a asi prave tech par sec je vzdy doba, kdy dojde na muj kanal (8).
2 qwartass: slo by pomoci toho breezklienta presne zamerit toho hajzlika co to tady tak desne pali??? Hlavnee jde o to, jestli je u breeze mozno zjistit o koho jde, baych vedel koho upozornit, pripadne se domluvit nez nastoupi CTU.
CTU se mi nechce moc bonzovat, protoze ke statnim institucim nemam duveru, je mi jasne ze to bude trvat veky nez neco a jestli vubec neco zjisti :-/
Tak se hlásím do klubu. Před pár dny někdo postavil breeze na Barrandově a od té doby to až na pár světlých chvilek v průběhu dne nikomu nefunguje. Semtam proleze nějaký ping, ale to je všechno. Občas to na několik minut (třeba teď) zmizí a dá se chvíli normálně pracovat, ale pak to zase začne nanovo. Nechodí to i lidem co jsou od AP ob jeden barák. Prostě smrt.
zdravim! no problemy s rusenim signalu moze sposobit este nedokoncena a hlavne! necertifikovana wi-fi typu 802.11g ..to su tie, co by budu podporovat 54Mbps.. jeden chlapec si to na sidlisku vytiahol z okna a beckovy access siel do kolien..proste sa rusili..
jo jo, breezenety jsou hrozny svine.
Taky me nejakej blbecek rusi, na vzdalenost 500m s omni 8db a smerovkou 14db to jede jaktakz 1mbit, vic to neda a obcas to uplne umre. Zjistil jsem ze nejlip to jede na 1,11,13 kanal, alespon u me. Ty prasata maj totiz nastaveny breeze na vys vykon high. A to je pres limit uz jenom s tou dipolovou antenkou.
Pokud chces zacit vlaku s temahle prasatama, tak nez to bude resit CTU tak si sezen starou mikrovlnku, na netu je navod na vlvnovod co se do ni napichne a pripoji antena a ten clovek kdyz to na nej namiris si taky neskrtne. Sice je to svinstvo, ale treba s nim potom bude rozumnejsi rec.