To jsou všechno krásné řeči, ale píši to jinde. Praha není CZ a zatím je i v Praze CZFree tak okrajovou záležitostí (a to i pokud bych počítal všechny zoufalce, kteří se zde zaregistrovali ač k nim nikdy žádný signál nedoletí), že podobné názory vyvolávají spíše úsměv.
>Xchaos. Me v tech odpovedich chybi jedna VELICE dulezita - Ten kdo se je schopen pripojit vlastnima silama ! A ! NEOBTEZUJE svym chovanim ostatni cleny....
>Xchaos Pak ale tvoje anketa neni relevantni...
Ja se rozhodovat co je dulezitejsi NEBUDU. Fakt, ze lidi se pripoji "vlastnima silama" povazuji, ze si to vybuduji vlastnima RUKAMA - zadnej kamarad, zadna firma.... (pomoc samozrejme byt muze - nikdo neumi vsechno, ale jde o snahu, ne nekomu neco servirovat na taliri..) ( netyka se samozrejme napr. postizenych)
a je pro mne stejne dulezity, jestli na siti neobtezuji jine cleny. Vyvolavanim nesmyslnych flamewar, zbytecnym pretezovanim HW, nebo i hackovanim. Tyto 2 kriteria povazuji za MAJORITNI a pokud clen minimalne nejevi snahu toto dodrzovat, pak dle mne se nema k siti proc pripojovat.
Pokud ty jsi ochoten nekterou vec stravit, je to ciste tvoje vec, ovsem do takovehle site bych se ja osobne nikdy nepripojil a nikdy bych ji takhle nevytvoril.
Precejen mam lepsi veci na praci nez opravovat HW a SW po utoku nekoho ze spoluclenu... Zrovna take neminim poslouchat nejake nafoukane prachate typky jak jim nefungujou wydle, protoze jim to nekdo (nebo ja) spatne nastavil...........
Take nesouhlasim, nerikam, ze tvoje idea je spatna, ale nesouhlasim.
Dovody jsou stejne jako u StayD...CZF je precejen sit kterou vsichni budujem VLASTNIMA rukama a za vlastni penize. Neni to nic, co bysme po nekom zdedili nebo dostali...