Pánove, kdo máte kouzelnou hůlku pro Vladimíra Mlynáře, tak mu ji laskavě pošlete, a? si ty zázraky, co po něm chcete, může vyčarovat.
Přece není zodpovědný úplně za všechno, co souvisí s Internetem a komunikacemi. Podle mě určitě ke zlepšení situace přispěl, by? i dražším ADSL. Nemůžete ale po CTc chtít, aby zítra poskytoval připojení až do domu za 20 Kč měsičně, s tím, a? si zajde vytunelovat pár bank. Prostě berte situaci jaká je. Někteří lidé by dali docela dost, kdyby mohli mít "to předražený" ADSL. Bydlí totiž v nějaké díře, kde si za internet všichni účtují šílený peníze. Chcete snad sebrat důchodcům důchod, že to potřebujete na rychlejší internet? Jestli je to tak strašné, tak posílejte stížnosti přímo Mlynářovi, a? vám na to odpovídá on.
Na tom co jsem o panu Mlynářovi napsal trvám a pokud někdo vyzdvihuje jeho přínos pro ADSL tak by mě zajímalo zda někdo ve Vašem okolí ho už má:
Jen tak pro Vaši představu, bydlím na Praze 1 a mám ISDN, zkusil jsem zda je možné zřídit ADSL, odpovědí bylo, že není volný DSLAM no dobrá, jako jediný v domě mám ISDN a proto jsem připojen k jiný ústředně, tak jsem si zjistil, že sousedovo číslo /analog/ to umožnuje, domlouvám se se sousedem, objednávám ADSL bác ho, najednou není volný DSLAM, máme malou kancelář v Kobylisích -není volný DSLAM, další kancl máme na Václaváku - není volný DSLAM. Začínám pochybovat zda něco jako ADSL vůbec existuje.....
Jó CZFREE by pro mně bylo alternativou, bohužel chybí přímá viditelnost na AP, jsem tedy vybaven a aspoň proměřuji lokality ostatním./to jenom pro výtku zda něco dělám/
Takže pokud je přínosem pana Mlynáře to že známe ADSL ceník tak budiž jeho přínos je nezpochybnitelný
Možná tak za 2-3 roky budou ústředny vybaveny dostatkem DSLAM či čeho....
Honza Kynčl toho času doběla nasraný na žlutou žábu na prameni.
To je dobře, když je pod tlakem alespoň trochu odborným (měl by mít a doufám, že někdy bude mít štáb odborníků, kteří mu připraví a osvětlí podklady). Druhá věc je, pod jakými tlaky "politiků" je, ale "dal se na vojnu (třebas možná jen pro koryto), tak musí bojovat".
Nejrůznější tlaky a zájmy v politice to jen ten největší hnus, co ICT a celý náš život otravuje a brzdí. Určitě ukážete, že na západ od nás to je taky - ANO ale v jaké míře a jaké jsou důsledky, když se to provalí na věřejnost.
Co je to být pod dohledem asi vím, dlouhá léta takhle ve svém volném čase dělám i když v malém a jiné oblasti.
Trochu jsem zabrousil a myslím, že ostatní taky do obecnějších věcí.
STÁLE SI MYSLÍM, ŽE MINISTR MLYNÁŘ PRO INTERNET SKORO NIC NEUDĚLAL!
Obratme otazku, nevsiml si nekdo z vas neceho cim ministerstvo podporilo cesky internet? Ja jsem akorat o letnich prazdninach zaznamenal plane radoby vyhruzky smerem na telecom.