Ronja dorazila do obchodu: HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
konecneeeeeeeeeeeeeeee....tomu rikam rok ronji.
Cena: sice neni pravda nejlevnejsi, ale je alternativni cenam wireless zarizeni a navic je treba brat v uvahu jeji vyznam, teda podpora dalsiho vyvoje...
Prezentace na alphaware: chtelo by to hoodne dopilovat:
1. vice detailu jako je napr. delka kabelu, rozmery zarizeni, rozmery drzaku, nastavitelnost...a hlavne vice fotek!
2. chybi navod jak nakupovat, ohuzel jsem chtel jen ten system otestovat s tim ze jsem ocekaval nake potvrzeni objednaky, ale to se nestalo a tak uz mam ronju predcasne objednanou
(trapas)
3. proc je mezi povinnymi udaji v registraci firma a telefon nechapu...
Takze ted ocekavam reakci na tu objednaku, ach jo, sry, sem lamka.
predne blahopreji k rozjeti Alphawave a k ProfiRonje!
Ten web alphawave je peknej, ale jak rika p1n, vic detailu. Ja treba netusim, jak je velky microATX case, co tam napsat rozmery? Je take dobrym zvykem delat fotky ve srovanim s objektem zname velikosti nebo primo s kusem meritka....
Skoda, ze Lada nemel svuj Crusader hotovy driv, urcite by byla vyroba levnejsi a zarizeni dost mozna spolehlivejsi. Dalsi otazka je, jestli bude ochoten jej uvolnit pod GNU/GPL, ale snad ano. Pokud vim, tak aktualni stav Crusaderu je takovy, ze 10Mb verze je hotova, a 100Mb verzi chybi jen fotodioda s malou kapacitou. Otazka je, kdyz je alphawave ronja taky na tistacich, jestli by byla vyroba mnohem jednoduzisiho crusaderu opravdu o tolik levnejsi. Jsi nejak Deu s Ladou v kontaktu a planujes vyrabet i 10Mb verzi crusaderu, nebo si pockas az na 100Mb verzi?
Jinak je super, ze je konecne dostupna hotova ronja pro lidi, co si ji neumeji postavit a ze je za rozumnou cenu.
Gratuluju,ale pro me je Ronja draha.. .Pockam si na geckovej teoretickej 54 megabit a smerovou antenu...To me na 0,5 kilaku prez fotbalovej stadion pobezi spolehlive a hlavne levnejc...
Jeste jedna poznamka co je to za provokaci davat k boxovanymu celeronu viackej chipset? A co je to vubec za sitoidni desku?
Ahojte, je super, že to někdo začal vyrábět profesionálně,ale pořád je to moc drahé.Nebylo by možné nabídnou i stavebnici pro lidi kterí nemají moc času (nebo možnost) pobíhat po obchodech a shánět spoučástky?
Myslím si že by lidem ani nevadila mírně vyšší cena ,která by ani nemusela být protozě při větších odběrech dostanete od obchodníků slevy .
Jinak vám fandím
10.03.2003 v 12:54
Fyzik
Team Leader
Nemam penize, nemam .... moc deti, neni prace, moc drahe
Teda vazeni, z prispevku na tema "15kkc za hotovy Ronjospoj je drahota" je mi vazne spatne.
Chapete, ze se tady nekdo dostal na ceny, ktere jsou minimalne 20x mensi, nez je ve svete obvykle! Stydte se!
JA se nestydim... Ale davat za "bastl", jehoz vyroba stoji jak tu nekdo nekde psal 2000 15000... to me neprijde moc ok... A navic typicka Batovska cena 14999,99 Kc? Hmmm
Je pravda, ze lide, kteri kritizuji, aniz by sami pispeli, jsou nestoudni a nestydati.
Soucastky na bastl Ronju stoji cca 3kkc. K tomu 14 dni prace. Pust se do toho.
Procs to neudelal uz davno?
Ja jsem si takpro sebe pocital, kolik by to stalo, kdyby to clovek delal sam a chtel pro sebe nejaky normalni penize, zaplatil z nich dane etc a vyslo mi to velmi podobne jako tech 15kkc. A tohle neni bastl, jak bylo psano.