Ja osobne mam zajem o nekolik io tza3033. Jeste znovu napisu do GM, aby me upresnili cenu.
Za to TIA by se mel zapojit dalsi zesilovaci stupen,
vhodny post amp je tza3034 (?) za asi 4$ a mozna jeste nejaky mezistupen (A=10). Tedy s ML6652 komunikovat pomoci PECL, melo by to mit vyhodu, ze by se dal dat prijimac od konvertoru na vetsi vzdalenost.
Ten limiter ma citlivost 2mV. TIA ma maximalni transimpedanci 44k.
Dneska jsem dokoncil navrh desky Laseroveho vysilace s IO MAX3263, pres vykend ji vyrobim a osadim. Pokusim se ji odzkouset na 10MHz. Na 100MHz nemam zdroj testovaciho signalu. Deska ma pecl vstup, low drop stabilizator napeti a velikost 30*40mm.
Po vikendu dam vedet jak jsem dopad.
Postavil jsem laser driver s max3263, jak jsem vyse oznamil. Odzkousel jsem ho na 10MHz a funguje. Chtel bych nekoho poprosit o pomoc, ma nekdo nejaky signalni generator na 100MHz?
Tak abych trochu poreferoval:
mame zrcadla, v dohledne dobe cekam kolimacni cocku na laser. Mechanika je skoro hotova, vsechno se to brutalne zbrzdilo behem dovolenych. Pruser je, ze naklady na jeden spoj vychazej okolo 40-ti tisic. Zatim nevim, jestli to pri seriovce nebude levnejsi, ale je to kotel...
Momentalne cekam na finalni tistaky. MLka a dalsi klicove soucastky mame. Pomalu se blizime k tomu to cely sestavit, zapojit, pridelat na strechu a zjistit, jak to chodi na picu , ne snad to bude makat. Az uvidime, jak to chodi, tak budeme hledat cestu, jak to zlevnit.
Tot zatim vse, zase neco sesmolim, az budu mit ten podelanej dvoumegabit!
Tak se dnes povedlo po oprave jednoho konektoru spojit, bohuzel mame mensi problem se spojenim, asi zpusobeno mrazy a posunem zamereni :(. Ale prvni pakety jiz prebehly rychlosti 100MBit, a ping byl pod 1ms.
Tak uz to jede, spickove 13.3MByte/s jinak se to drzelo pod 10MByte/s
ted zase kluci v -18 stupnich doladujou zamereni, ale rekl bych ze to je jen tresnicka na dortu . Jinak pocitam, nez se to povede doladit, tak jeste mesic, dva uplynou, a potom bude jasna i cena, zatim jsme s prvnim pojitkem hrave prekrocili v nakladech 80tisic :(. Samo bez prace casu.