Ciao lidicky.
Do czfree se chci napojit uz hodne dlouho ...tj. jednou za cas jsem promeroval okoli (kamosi v tom jedou na druhym konci Prahy a dost jim zavidim to pokryti a jak jim to frci). Lezl jsem po strese jak silenec, zkousel ruzny anteny a jedinej kdo je v dosahu je ASM (
Klidne by jsem byl schopen proinvestovat AP, ale neni nikdo v dosahu. Na czfree jsem tedy rezignoval. Ale ten napad s tim ADSL neni tak uplne od veci. Jestli neco vymyslite tak se urcite rad pripojim. Jen mam pocit ze 256/64 bude mozna na 10 lidi malo ...kdyz tam jeste zapocitate overbooking telecomu...
Máš jedinečnou šanci. Dnes 5.6. od 19:00 je v hospodě Šuplík (Pohoda) v pořadí již druhá schůzka uchazečů o vybudování vlastní wifi sítě "jiraskovka". Tak pokud to stihneš tak přijď, pokud mi pošleš svůj email, tak ti mohu poslat zápis z minulé schůzky.
PS : pokud máš nějaký názor (technické know-how) nebo chceš o něčem rozhodovat tak si připrav argumenti, budeš vítán.
Nazdar lidi, právě se stěhuji do Kyjí do paneláku na ul. Dvořiš?ská. Jak jste daleko s budovámín sítě? Určitě bych se taky rád připojil, jen musím ještě zjistit, jak je to s přístupem na střechu a tak.
jak to u Vas vypada? Chytite nebo mate viditelnost na nejake CZF APcko? Mohli byste videt Hloubetin - RaK nebo me, ESSID CZFree.Net channel 4. Mame novou lepsi antenu ....
Zdravím Vás všechny do Kyjí. Vidím že, jste nebo možná ještě řešíte problém s konektivitou mám na V8s prosbu jsem schopen ji dodat nejlépe k tomu kdo vidí na Prosek a zároveň směrem na Jih - Horní Měcholupy. Bylo by to okolo 128 kilo negarantovaných ale, byli by. Jinak je možnost i garantovaných rychlostí od komerčního poskytovatele ale, to je už logicky placené. Díky za jakoukoliv nabídku Karel "KABEL"
e-mail: karelfilip@seznam.cz tel:737768298 nebo 602971204
Ahoj všichni sem z Prahy 9 z Kyjí.Bydlím v druhé ulici nad Kyjský rybníkem a vidím na Kyje, Malešice a částečně na Černý most 1.Měl bych zájem o wifi připojení k internetu, ale nevím co pro to udělat.Prosím poraďte mi ke komu bych se mohl připojovat a tak .... .
Takže na node 7sleeper se bude delat do cca 1 týden definitivně AP včetně linků k CZFa inetu pokud tam vidíte není problém Vás připojit vše bude na 626 anténa všesmerovka.
2nx můžu tě připojit ale, zatím peer2peer pokud si dáš HWAP nebo xi626 udělám ti i link na tebe není problém ale, myslím že peerování by mohlo být v pohodě. Ber to tak že, ted ty linky delám z nejakých svých rezerv než jsem se dostal do finančních potíží ale, slíbil jsem to takže linky splním. nemůžu opravdu moct investovat ale, rád tě připojím zdravím Karel
Zdar.
Zatim sem ve fazi schaneni financnich prostredku. Pokud by nekdo z okoli chtel pripojit a prispet tak me nevahejte kontaktovat Jinak uz mam PC :-) a wifi kartu. Ted uz jen kabel antenu a namontovat to na strechu.
Kyje jsou pripojene... to tretice se nam to povedlo ale zase trucuje d-link, takze se nechce spojit.. ;(( - takze snad po 4. to bude jiz v cajku.. pokud chcete rozjed APcko tak neni problem.. potrebujem jen misto na umisteni (v tom panelaku), wifina je, kabely tez... a antena bude jen co nam da karel odych abychom ji mohli s Raptikem vytvorit... cos vypada snad na tenhle weekend...