no, me by se mnohem vic libilo kdyby defaultrouty zmizely uplne. Nevidim problem v tom aby si kolemjdouci nastavil pptp stejne jako pravidelny uzivatel. A defaultrouty povazuju opravdu za zvrhlost.
Dokud defaultrouty nezmizi, nezacne tunely e vetsi mire nikdo pouzivat. A to je skoda, protoze se tim napriklad znemoznuje vyuzivat pro internetovou konektivitu nektere zalozni trasy.
Smrt defaultroutam! (sem bych dal toho certika, kdybych vedel jak)
A kdyz uz tu mame v diskusi oooka - co si oook mysli o davno zapomenutem source routingu? Ten by taky sel pouzit misto tunelu - vis o nejake siti kde se to s uspechem pouziva? Jaky Osy s tim maj jaky problemy a tak?
Takove podminky jako v Praze by se mi take libili. Tady v Brne je czfree vetsinou pripojeno pouze pres ruzne kabelovky apod., za ktere se musi tvrde platit. Nic co by bylo zadarmo tady neni a ani o slusne cene (do 300kc za 32kbps) jsem zatim neslysel. A vy si stezujete na ceny
Kdyz jsme se ptali Transgasu tak vubec netusili, ze neco jako czfree existuje a odkazali nas na svuj web, kde maji vsechny informace o cenach.
No jo jenze ja mam pravej opak - torzo site kde jedou kompli jen aby jeli a pretahli jsme prez 1 mp3 a to bylo vsechno. Neni duvod delat neco vic. Pokud potrebuju vymenit data je to rychlejsi prez CD a pesky.
To je mozne, ale o tom tahle diskuse neni. Je o tom ze se nekomu nelibi, ze musi platit za net a ja nato reaguju, tak, ze ne vsude jsou tak skvele podminky jako v Praza a co bychom za ne dali
Freek
Vzhledem k tomu ze sit stavim na okraji Brna tak jsem v prirode vzdy kdyz neco kolem site delam. Litam po loukach a po lese s ntm a merim a merim.