no jasne mluvil jsem s djdodo a je to jen na nas.. sehnat co nejvic lidi a jedeme.. bydlim v čakovicich sraz se muže dat u mě. pokusim se zlamařit ještě par lidi... koukni do profilu a klidně na icq..
Taky jsem mluvil s djdodo a nevím, jestli se na to můžeme stoprocentně spoléhat. Zatím prej vyjednává prostory, což ještě nemusí znamenat, že to klapne. Pokud ne, tak bysme to museli řešit jinou cestou.
a možna se budete zlobit , ale chtěl bych si ujasnit co je u vas hlavnim cílem - jestli jen connectivita do czfree a anebo přístup na net... a nebo samozřejmě oboje... a co očekavate. jeslti net 24/7/365... a tak..
jinak fotky nějaky udělam a večer to sem placnu nebo někam na net.. aby jsme si to ujasnili...
Neplačte neříkejte, já jsem na tom s výhledem dost podobně. A na ten zatracený komín vidím taky skvěle :-). No nějak to jít musí. Jo příští týden je fajn. A snad do té doby zvládnu i několik fotek stromů..... No já osobně bych rád obojí, tedy free i nudli. Co se týče kvaltu, tak nemám velké nároky. 500 kbps by bodla, ale co bude to bude.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.