ja bych do toho sel, nevim jak s tou lisni, ani ty Bohunice, na Hady vidim v poho a panelaky na Vinohradech asi taky, pak vidim strojarnu, Chepos, Spylas a tak. sem u decke nemocnice nad Luzankama, lidi v Bystrcu by do toho sli taky. pripojeni k netu pro me neni zas az tak smerodatny, chtel bych metropolitni sit se sharovanim dat. Ven potrbuju akorat linku s rychlou odezvou trebas jenom 32 kb... ted mam dial-up
Takze bych se asi take pripojil (nazdar MarasaNe :-). Adresa je Vondrakova 23 - blby je, ze toho moc od nas videt neni (2 patro), ale antena je v 9-tem, kde toho je videt docela dost (udoli Bystrce, kostel, atd). Mam rozjety Linuxovy server, takze dodelat jedno rozhrani by taky nebyl problem. Nynejsi pripojeni je Breeza (mikrovlna) 32(day)/128(night)kb + zalozni UPC 384 (cikoliktoje)kb (to neni uz moje, ale cloveka, ktery pod nami pripojen :-), takze bych se samozrejme za rozumny peniz podelil.
jak uz sem jednou rikal tu lisen urcite... jen nevim kde to presne je napis cilo baraku a ulici (a polohu (napr. jed 146 8 zastavek z mendlaku ...) abych se zasel podivat kde presne to je popr. te i navstivit
me na netboxu hlavne zarazi ze chcou je 1 kc instalaci (nepisou nic o tom ze by musel byt vic jak 1 clovek) a velmi nizky pausal jinak sou pripojeni czechbone (nevim jak) ale napr. ceny selfnetu (tak cz bone) sou taky dobre, tak se mi zda ze by to mohlo byt realne ty rychlosti ale zadnou zkusenost... btw: doufam ale ze mit budu
Ptal jsem se na to osobne, jestli je mozne pripojit rodinny domek v Zabovreskach, odpovedeli, ze ne, jenom pro panelaky, nebo si budu muset vybrat jiny tarif (drahy). Jinak v nasi lokalite stejne nejsou a mam si prej poslat majla na info, ze mi daji vedet, az se neco bude dit.