Pro vytvoření APčka bych doporučil node Chilli nebo node zvyre-home. Připojeni dále do CZFree je možne přes moje AP train. Rád bych s vámi koordinoval použité kanály, aby jsme se vzájemě nerušili. Při výstavbě AP mohu též pomoct. Kdo má přímou viditelnost na AP train, může se již teď připojit.
Zdar, teraz som sa prestahoval na Hennerovu 21 na prve poschodie a chcel by som sa pripojit... Dokoncujem siet (2x PC + Xbox + Notebook) a hladam nejaky uzol. Je niekto, na koho mam dohlad? Diky
Zjiš?uji možnosti připojení. Podle fotek je na mně vidět, jsem v ulici Nad motolskou nemocnicí 1040. Na panoramatu sever je to ten dum co vypadá, že nemá střechu (tedy ono ho skoro za tou zelení není vidět) mezi okolními vyššími domy při pohledu mezi budovou plicní kliniky a těmi jehličnany vpravo. Chci se zeptat, jak by to bylo s možností případného připojení. Jestli mohu poprosit nechat vzkaz buď zde nebo poslat mail.
čau hele, potřeboval bych poradit, bydlim v Praze 5, Košíře, nahoře v Pruchovy ulici, mam dobrej výhled na strahov, motol a snad možna i na část košíř, našeho kopce, nevíš, jakej by pro mě byl nejlepší přijímač...díky...Petr
Ahoj,
nastehoval jsem se do budovy Energie, ulice Za opravnou 267/8 a chtel bych se pripojit k netu. Zkousel jsem bezdratove pripojeni a naslo mi to tyto site (poradi dle nejlepsiho signalu):
Kahobuhen2
Dishjv-Zlne
Rumburak
CZFREE.NET.TF
CZFREE.NET.Train
Snazil jsem se hledat info o sitich a nasel pouze tebe. Mohl by jsi mi prosim poradit jak a na koho se nejlepe pripojit.
Nasel jsem nastaveni na tvych strankach, ale nerad bych se k nekomu pripojoval bez jeho vedomi.
Dobrý den/Ahoj,
budu se stěhovat do ulice Hennerovy v motole. Chtěl bych se zeptat na možnost připojení do sítě CZfree a když bude možnost tak i na internet (když možnost nebude, tak si pořídím internet jinak, pak bych mohl být i iGW). Svůj bod jsem již zanesl do mapy (Jamesek-motol). Bydlet budu v šetém patře. Výhled teď nafotit nemůžu, ale veliký balkon směr jih, je vidět celé údolí kolem plzeňské. Na severní stranu je výhled oknem trošku komplikovanější, ale možná by se taky dalo něco vymyslet.
Již nyní mám linuxový server, pc, wifi router, NB.
Prosím o rady a informace na koho se obrátit, či rovnou vymýšlet co a jak. Na pivo chodit v lokalitě můžu už teď, stěhovat se budu v koncem června.
Ahoj,mam otazku,jestli by bylo mozny napsat heslo pro pripojeni k internetu,nevim jak se pripojit k internetu v Motole.Naslo mi to spoustu wifi siti,ale ty mas docela dobry signal,akorat nevim heslo.Muzu se zeptat,jestli se muzu k tobe pripojit ?Marek