Potom navrhuji zazadat o mapu GISOVA, byla by rozsirenim minimalne na sever(je tam cast Hlucina) a na jih (Paskov). Ja zadost momentalne podat nemuzu(jsem mimo ostravu), takze muzu jedine navrhovat.
Jen tak na okraj, je to jediny zdroj dat o kterem zde bylo neco zmineno. Mnozina mapovych zdroju komercnich i nekomercnich je urcite omezena, takze mozna nebylo od veci nejdrive je vsechny zjistit a pak postupne vylucovaci metodou dojit treba k zaveru, ze zadna lepsi mapa(zdarma) k dispozici neni.
A ani mi neni jasne v jakem formatu maji ona data vlastne byt(kdyby uz se zadalo o GISOVU, tak by to v te zadosti urcite muselo byt uvedeno).
K tomu vsemu me napadaji dve veci: Informacni system je kanon na vrabce a 3D model je k nicemu, vzhledem k tomu, ze nikdy nebude presny na desitky centimetru. A presne ten metr sem/metr tam muze byt pro sireni WiFi klicovy.
A nevim, kdo z vas by pravidelne aktualizoval data o nodech ;-D
Kazdopadne neni problem nacitat do soucasne mapy data o aktualnim stavu site..
No já bych se pokusil o ty snímky z MIS Ostrava (gisova), vzhledem k tomu, že jsem tam dělal poslední prázdniny tři týdny praxi, tak k tomu mám asi nejblíž.
Měli tam ortofoto s rozlišením 20cm/pixel, část i 10cm/pixel. V podstatě ten poklad, co dávají na gisova.mmo.cz.
Ale vůbec nevím, jak mám sepsat žádost, pro koho to vlatně žádám a tak...
Myslím že ostatní spolučlenové již existujícího sdružení CZFree Ostrava budou souhlasit, že se žádost udělá našim jménem - zkus něco zpracovat, dej nám to a my ti tuto žádost vrátíme s podpisy (asi by to měli podepsat všichni, i když u žádosti to nebude nezbytně nutné). Zkus přijít příští pondělí na schůzku a tam to můžeme probrat
Ehm, v pravu se moc nevyznam, ale nerika VI. k uzavirani smluv ..., ze kdyz se nekomu z 'velmistru' ostravske czfree neco stane, ze uz pak nebude mozno nikdy podepsat zadnou smlouvu ve jmenu czfree v Ostrave(samozrejme nikomu z nich nepreju nic spatneho ba naopak?
Presne tak, ve stanovach je napsano, ze smlouvy mohou podepisovat jen vyjmenovane osoby a to SPOLECNE. V tuto chvili se vsak nejedna o SMLOUVU, ale pouze nezavaznou ZADOST.... ale klidne zajistim vsechny podpisy. To je problem nejmensi.