Zdar vsichni v V rovinach,
podle mne je v behu budovani dvou AP, Armadillo (Armabeton) a Heaven.
Heaven je zrejme celkove dale, predevsim organizacne a hlavne ma primou viditelnost na bod s Transgasnetem, coz u Armabetonu porad neni vyjasneno.
Pokud nekdo v V rovinach vidite na Heaven, mozna b7 se mohlo udelat AP nekde tam.
Jo, pro lidicky okolo Armabetonu jsme udelali konferenci
freenet-praha4@pandora.cz.
Hi lidi,
ja bydlim na "Děkanská Vinice I 13". Z Windows mam vyhled do zdi a na strechu se nedostanu(asi) Jsem presne pod byvalim Centrotetexem. Nevite jak by se tam dalo pripojit? Neni tam nejakej koneksn point?
jen v letu.... ve stredu jsem tedy koukal ze strechy a bohuzel i pres docela pekny vyhled nevidim na zadnej potencionalni AP krome bodu Sasha. Pokud by se tedy Sascha napojil do Podoli (tam je velice pozitivni pristup k vytvoreni AP) a AP vytvoril, bude to pro mne asi nejrychlejsi cesta k internetu. Planujete nekdo z ulice V Rovinach s vyhledem na Heaven take AP?
>Ondra
dratovat by se urcite dalo, zalezi na sousedech...
co se tyce mne, jsem tam v najmu a zadnej kabel nikomu pres zahradu tahat nechci
zdarec ve spolek,
tak po mesici jsem se opet dostal do Prahy, dokonce jsem si sehnal i dalekohled, ale at koukam kam koukam nic nevykoukam... . Me muze zachranit jen Sascha. Co vy ostatni v Rovinach? Deje se tu neco kolem netu?
zdravim,
asi mam dost smulu, ale heaven ani i4 pro mne nejsou resenim jak se pridat k czfree.net. Czerteak pry snad neni proti vybudovat vysilac, nicmene na nej skrze stromy taky nevidim. Tak jak jste na tom vy ostatni?? Kdo signal mate a kdo je na tom tak bidne jako ja? Bylo by vice zajemcu o pripojeni na Saschu?
No tak s prichodem ADSL nebude mit asi CZ-freenet cenu. Teda nevim jak vubec ADSL funguje a jeky ma odezvy.... No nicmene by nebylo odveci nasi ctvrt spojit siti je nas tu kolem 7? mozna vic ted nevim.... Naky nazory?
Za ty prachy co za to budou chtit se prez to nikdo pripojovat nebude...
v czfree te priblizne 256/256 linka s neomezenou kapacitou stojíi 500-600 KC mesicne... Az tohle bude nabizet ADSL(te technoogicky to samozrejme nabizi myslim tim az za to Telekomunisti nebudou chtit nehorazny $$$) tak to stejne pozici czfree neohrozui, nebot je to metropilitni sit a tak se i chova...
Pockej az si budes chtit napr prenest image z jednoho konce Prahy na druhej... budes to posilat ASDSL-kem ktery bude mit up 64kbps nebo to oslel po /teoretickem) 11 megabitu....
Predpokladam, ze budes natolik linej ze se ti nevyplůati to palit a sunnout to kamosovi MHD
ale kulovy, ukaz mi nekoho kdo ma na CZfree k dispozici 256/256 za 600.- ... to snad anio nejde, kde bys chtel vzit takovyho poskytovatele?? CZfree je sdruzeni, ne dobrocinna organizace...
A pokud to beres jako sdilenou lajno tak OK, ale pak si sedne k webu nejakej stahovac z razem je zahlceno....