To místo na Malvazinkách je super..ja bydlim v Holeckove ulici 8 (u klastera s kostelem sv. Gabriela, tj. výpočetního střediska VAKUS Český pošty). Bohužel musim pockat na privatizaci Statniho statku kterymu to tady vsechno patri a nechtej mi povolit na objekt antenu. Pokud mne taky nezprivatizujou a nejak nevyhodej z bytu (mam sice dekret a znamy pravniky, ale znate jak to v cechach chodi..), tak tady koupim vyrazenej komin od kotelny a muzem se spojit optikou, signal by slo sirit dal vsesmerovkou svahem dolu do trojuhelniku mezi andel a ujezd. Penize na HW mam, ozvu se az to tu bude nejak vyreseny.
ahoj, jsem taky na Malvazinkach, jeste na kopci nad Meinlem, ale obavam se, ze na Mrazovku nevidim... zkusim vzit na vikend z prace dig. fotak a po nedeli sem dodat fotku, kam vsude vidim ze strechy (jsem v podstate v nejvyssim bode na Malvazinkach)
zdravím, docela se mi tady líbí, bydlím v jednom z těch novějších baráků na rozhraní náměstí josefa machka a ulice u teplárny, ale bojím se, že mám stejný problém, jako kolega u meinla, na bakulák asi nevidíme :( u nás v baráku by se snad pár lidí ještě našlo, co by net chtělo. každopádně tu máme nainstalovanou anténu od paegas (pardon t-mobil), takže výhled odsud asi docela pěkný (směr jinonice, řepy, strahov). pokud by nějak šlo připojit i barák holečkova 93 (bez vizuálního kontaktu, ale přes bakulák možná možný), tak si myslím, že by se do toho trochu peněz nainvestovat dalo. poradíte prosím?
musime sehnat nekoho kdo bydli na ty hrane, kde to prestava bejt do kopce (nekde kolem Meinla - idealni by byl ten panelak primo nad mein
Jeden clovek co bydli pobliz (Peroutkova 5 (???)) se mi ozval ze by taky mel zajem. Vidim se s nim 100%, ale zatim jsme se na nicem nedomluvili. Dam vedet jak to dopadne.
zdravim ... Nachazim se v ulici U Smich. Hrb. ...coz je kousek od Vaseho pripojneho bodu .....ale prave ten kousek ....proste bydlim u hrbitova a odsus nevim, jestli vidim na Vas ...muze mi nekdo rict priblizne, jestli jo ..or ne?
eskadre, ja bydlim na rohu Prime ul. a U Smichovskeho hrbitova... bohuzel jeste jsem nebyl na strese, abych se podival, jestli vidim na Bakulak, ale celou ulici U smich. hr. urcite vidim...
Pánové, mám známého, který bydlí v Peroutkově u Mainla přímo v tom baráku u zastávky nad hospodou snad až v pokroví a kouká z oken směrem na smíchov......................
Pěkně jim to tam z tý hospody voní.
Bydlím v posledním patře 13p. na sídlišti Novodvorská z balkonu vidím větší část Prahy včetně Hradu a za hradem Říp a když je hezky, tak i Milešovku. No, chtěl bych vědět zda se tady mohu připojit a případně rozvést internet i po okolí. S HW nemám problém, potřebuji však poradit s instalací té antény.