podle predbeznych informaci bych mel take chut neco takoveho rozjet v Teplicich. Jsem v Teplicich take o vikendech a bydlim na Nove Vsi. Umisteni anteny neni problem a vidim na cele Teplice v kotline a to v uhlu od Bournaku po Doubravku. Zatim jeste potrebuji nasosat vice informaci co je treba. Zakoupeni anteny zrejme nebude problem a volne PC prakticky mam. Zatim nevim, jak k sobe dostat zilu s netem.
Probehlo jiz to setkani? Prosvihl jsem to, jelikoz jsem se k tomu dostal az ted v lednu.
Protoze k zadne schuzce nedoslo a tet mam pocit ze by byl i zajem vice lidi, mohli by sme se opet pokusit neco takovyho spachat... i kdyz se me to asi moc netyka pac sem z Duchcova a do Tepic chodim jenom na stredni ale to neznamena ze bych nemel tendence podilet se na vzniku bezdratove site v Teplicich:-))
ja mam volny nedele a vecery ve vsedni dny ale nevim jak vy tak vznasejte svoje navrhy...
Zdar,
zajímalo by mě, jak to vypadá s budováním bezdrátové sítě v Teplicích. Ze začátku to vypadalo nadějně. jenom mám dojem, že dodnes nedošlo k žádné schůzce. A v poslední době mi připadá, jako kdyby veškerý zájem o budování sítě umřel.
Rád bych věděl několik věcí:
- kolik lidí by do toho opravdu chtělo jít?
- existuje někdo, kdo by byl schopný umístit u sebe přístupový bod?
- jak je to s rozložením případných zájemců v Teplicích (jsem ze Šanova pod Panorámou)