nazdar tak jakste na tom ja bych to rad propojil takze co s tim udelame portoze ja uz moc dlouho po modemu netit nechci a nejaka ta mistni sit by taky nebyla spatna.
Rek bych ze ted je ta prava doba protoze telekom zdrazuje a kom karty jsou dostunejsi nez driv za 5000Kc se to da dat do funkcniho stavu a to docela de.
Tak to promyslete a napiste ja bych do toho sel hned a to zarizeni koupil ,ale lepsi bude vobednat a koupit to najednou. Takze zatim cau Warpdave
No temer jsme dorazili s tomasem k testovani breezenetu (teda spi on). Ale bohuzel zmenili se zivotni priority alespon u mne takze nadseni z teto akce opadlo, momentalne mam jine problemy. Navic budme realisti, kdy by se vzalo pripojeni na net, na tebe vubec neni videt atd. Petr
a co ze strechy ja ze strecy vydim cely letnany podel tupoleky. To samozrejme myslim z proseka a ne z letnan ale to je snad jasny protoze tady dole sem jaksi odrizlej.
Uz ses skousel dostat na strechu ? Me vyhakovali takovou rychlosti ze mam dojem ze muzu byt rad ze me do toho domu jeste pusti. Jedine o cem se chteli bavit je pronajem...
Zdar lidi taky bych se chtěl připojit tak mi dejte vědět kdyby se něco chystalo.Bydlim v Malkovského 594 z balkonu vydim ten domov důchodců a nalevo tri vežáky a taky kousek tech rodinejch domků(tam jak maj ten madl nebo měli)
To je dobrej nápad taky se toho nechci ujmout.Mohli bysme hlasovat. Jelikož jsem to spolu s Chipmenem jako první odmítli tuto čestnou a krásnou funkci už bysme neměli bejt zvoleni.
Ja bych se taky pridal, ale sem trosku dal od vas :-(
Tvrdeho ul. (blok mezi skolou Rychnovska a Letovem). Jinak ale vidim ze strechy docela dost, takze bych to predem neodepisoval
Ahoj vsichni ... rad bych se pripojil z Letova. Jsem naproti radnici na zacatku Touzimske v te velke drevene hale co jezdej motokary. Mam plnej pristup na strechu haly (cca 15m) a zazemi pro ubytovani serveru. Vyhled mam leckams, ale netusim presne kde je kdo na dohled .... v kazdym pripade je tu zazemi pro vybudovani cehokoliv ...
LMX
23.11.2002 v 16:31
cdmake@atlas.cz
Newbie
cus lidi, jsem z chlebovicky 495 a uvazuju o pripojeni
Tak panove (nebo je tam i nejaka dama ), jak jste na tom?
Dejte mi prosim vedet, protoze bylim v sedmem patre (uplne nahore, tak jsem na antenu pripraven!!