no bohuzel prave jedinej dobrej signal mam na Vyton, pak este pri dobrym pocasi vidim radlickou ale bohuzel na strakonickou vidim signal dve hodiny denne, jinak ne -( takze pokud nesezenu deua tak sem venku z czfree -( vim ze deu ma jiny veci a o tohle by se snad mel starat nekdo z czfree, nevite kdo by to moh bejt, eventuelne kontakt ? diky
Zdar, diky aspon za nejaky info, je nejakej casovej horizont kdy se zase rozbehne ? Je s tim potreba nejak pomoct ? Bohuzel nemam jinou moznost pripojeni ledaze bych si nechal zavest domu internet vzduchem (pevnou linku nevlastnim), coz se mi moc nechce pokud je sance na fungujici vyton -)
Ale uz to moc dlouho nevydrzim, dva mesice je uz prece jenom dlouho -)
Bylo zprovozněno AP nedaleko Výtoně (Výtoň se v budoucnu zprovozní taky, ale není jisté kdy). Zkuste nascannovat ESSID CZFree.Net.dj-bobr , kanál 9, je tam 8dBi všesměrka, fyzicky je node umístěn ve Svobodově ulici na jejím konci u Albertova.
Provizorní testovací IP: 10.55.16.148 , netmaska 255.255.255.240 , broadcast 10.55.16.159 , default gw 10.55.16.145
Napište, jak jste dopadli.
zdar, zkousel sem najit czfree.net.dj-bobr a dokonce i nasel, ale bohuzel mam v ceste docela stromovou alej (celou botanickou) -(( takze kvalita signalu se pohybuje mezi mizernym a este horsim bohuzel... zkusim este trosku zavirglovat s antenou, snad se mi podari nejak lip namirit... dam este vedet, f kazdym pripade diky za snahu -)