WRAP má mezi Fast Ethernety TCP propustnost 30 Mbits (CPU 100%), na wirelessu jsem viděl 17 Mbits, ale vytíženost CPU nevím.
Jasně že na tom můžeš zapnout traffic shaping a filtrování P2P. Já jsem jen chtěl naznačit, a omlouvám se, pokud jsem se vyjářil zle, že je třeba brát na výkon WRAPa ohled a neplánovat traffic management pro 100 klientů :-)
Mam WRAP (266Mhz, 128MB ram) a na neho pres Atheros bude pripojenych cca. 40 spoju , a celkovy pocet bude uzivatelu ktery bude muset routovat a shapovat bude 80 myslite ze to jeste utahne? Pripadne jaky zarizeni pouzit?....
Jde mne oto ze potrebuju zarizeni ktery utahne klidne 100 uzivatelu ale bude dost maly a pouzitelny pro venkovni reseni.... Mame totiz moznost dat si zarizeni na 62m vysoky silo ,ale neni tam zase tolik mista a 100% pristupnost....
Jak byste to resili vi? retranslacka se nam moc delat nechce (vic zarizeni co se muzou kousnout....)
Pozor na tu redukci 1xPCI -- 2xPCI. Alespon ta co mam ja musi byt otocena smerem ven od boardu. Takze je soucet rozmeru ve finale skoro stejny jako obyc deska mikroATX (ty mensi maj asi 19x24).