A pak jim to baští, protože nemají srovnání...
O CZF se toho moc neví a běžná lama nemá kromě monopolu moc jiných šancí.
Normální hlavologie.
Zajímalo by mne kolik z těch 6,000 lidí resp. z pravidelných uživatelů (předpokládám víc loginů na každého...) je zaměstnancem CTc nebo clenem CZF, a kolik je veřejnost.
Ale co nás to (neb je to státní=naše firma) stálo peněz!
A ti kteří jsou námi placeni z našich daní jedou doma přes CZF a nebo z firemního (tedy opět našeho) mobilu a kašlou na zbytek veřejnosti - a? si na těch vesnicích nějak poradí, že jo!
Občas nasbírat pár politických bodů za nějaký blábol, občas se pokusit ukrást nějakou myšlenku a vydávat ji za svou...
Do voleb je daleko, a pak jim zase slíbíme třeba dalších 50% lidí počítačově gramotných, levnější internet a hlavně lepší portál veřejné správy, tam jde taky ulít peněz...
kamoš testoval ty wifi hotspoty od ET a litalo to jako prase takže na hodně občasne použiti to je. (pro lidi ktery nevi o czf a pod..). jsou tam limity na připojeni useru. Ale na druhou stranu jsme jejich wifi hotspot chytili na 6800m :// s 24dB sitem a notesem... :(
+ k lidem neznalým situace o czf. jen at si dělaji co chtěji dit stejně většina nas ma plne AP a přece nechceme mit druhý Kladno... :( Neznalci stejně jenom přijdou semna forum vyblejou nějco jako "jak se připojit" nebo "kolik stoji připojeni", kdo mi to uděla..." mam dojem že je nepotřebujeme...
vaclav
Az vam nekdo z ulice anonymne hackne nejakej vladni nebo bankovni sajt a pak vas budou vyslychat policajti, kteri uz nejsou tak blbi a zjistej si aspon IP adresu iGW odkud se ten utok odehral, tak to nadseni pro street access trochu opadne...:(
Jo, pohůdka na zahrádce, dýmka a kafíčko, to se to pracuje a surfuje znám, přesně takhle jsem si to teď naplánoval doma.
Ale tohle asi není to co zamýšlí Velký žlutý bratr svoji nabídkou, a ani velký náčelník Internetu asi o takových možnostech netuší
Věřím že by nebyl takový problém nabídnout kavárnám WiFi - už o tom slyšeli, vůbec nevědí jestli to potřebují, ale potřebují se odlišit od konkurence a dobrý sales...
Je to jen otázkou jak to manageovat, a podle mne by to mohlo být v modu "kavárna=další lama, kam ale dám HW AP a na A4 stránku manuálek s nastavením konfigurace, navíc zatavený do folie aby to nepobryndali."
paušálně výběr příspěvku, a co víc?
No, možná by mohli platit i třeba rumem
Znám z Bavorska i internetovou pivárnu - klávesnice doslova nepoblitelný, zbytek taky a už se jede...