Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Osvědčení o registraci poskytování telekom.služeb podle generální licence
Dnes je: 12.01.2005
Zpět na Vyhledávací databáze
Nalezeno: 2, aktuálně: 1 - 2
Poř. č. Datum reg. Držitel Č. GL Rozsah
715/2004-610 25.5.2004 SuperNetwork s.r.o.GL - 27/S/2000
Praha
Stráž nad Nisou,
Bilejova 407,
PSČ 463 00
IČO nepřiděleno, osvědčení vydáno dle notářského zápisu, NZ 157/2004 sepsaného dne 5.5.2004 v Liberci.
Poznámka:
IČO nepřiděleno, osvědčení vydáno dle notářského zápisu, NZ 157/2004, sepsaného dne 5.5.2004 v Liberci.
716/2004-610 25.5.2004 SuperNetwork s.r.o.GL - 28/S/2000
a) Praha
Stráž nad Nisou,
Bilejova 407,
PSČ 463 00
IČO nepřiděleno, osvědčení vydáno dle notářského zápisu, NZ 157/2004 sepsaného dne 5.5.2004 v Liberci.
Poznámka:
Co se týká inetu mne bylo řečeno že, když chci inet tak se mám domluvit s Casablancou cz kterou reprezentují.
Co se týká kreditu zkuste si to přirovnat na GO, Twist, Oskartu. Myslím že, to má u SN tyto vady koupí mobilu předplacené služby uzavíráte taky smlouvu ta u SN chybí alespon kdo neco dostal v formátu pdf tak to platí nebo se to dá brát.
Osobně si myslím že, SN použije co se hodí a hlavně v tom maj bordel předvedl mne to včera pan fakturant který se mne jako dlužné faktury snažil podsunout zrušené jinak a jinou fakturou uhrazené a pak ještě tu kdy mne neposkytli nic ale, systém to zaúčtoval. Mám takový pocit jestli to náhodou nezlikvidovali a ted se budou tvářit že, nic. taky co se týká finančáku prý tam kontrolu meli ale, byla to spíš stresová reakce pana fakturanta jak m ne ošálit. takže výmluvy výmluvy a zase jen výmluvy.
Karel
Mno tak jsem se tak trochu ptal co a kde a dle informacich blizkych casablance, to koupili od cendry oni k 1.1 sakumprask celou sit se vsim vsudy.
Jestli jsem to spravne pochopil tak problemy rostou diky nejakym neschdodam s connection.cz..
Kazdopadne kdyz nic tak mozna by stalo za to cinknout do casablancy a poptat se tam jeslti o tom neco nevedi
CTU může v rozhodnutí určit i náhrady, plnění a jiné věci související s kauzou. Je to správní úřad státní správy a může.
Kdesi jsem se hádal s telecomem a CTU nařídilo upravit poplatky z 40000,- na 0 Kč a plnit náhrady spojené s poškození PC NT a modemem. Dostal jsem 15kkč a neplatil ani korunu.
Co se týká žalob a oznámení mám pocit že, bych jim jedině musel říct kdy tam půjdu aby mne proti podpisu dal peníze před dveřma hospodářský kriminálky protože, tento spolek si myslí že, je beztrestný. No uvidíme.
Tohle jepodle mého normální nedodržení smlouvy, nebo nedodání služby. Nevím jak to je přesně viz body kdo co má (smlouva, faktura a pod.).
Já bych to řešil žalobou, pokud se nějak dáte dohromady, mám hodně dobrýho právníka, kterej se specializuje na obchodní právo.
Napši mi sumář situace, včetně třeba kopií smluvy a faktury a můžu se ho jen tak zeptat jak to řešit. Podku by viděl rozumné řešení, dá se domluvit i to že by vás zastupoval (pokud bude zájem). Ona ta právnická hlavička má něco do sebe.
Poradnu mám u něj zadáčo, zastupování by asi něco stálo, ale to by stejně skončilo na těch šmejdech. Protože spory co s náma řešil jsem zatím vždy vyhráli.
Naposledy upravil fen 15.02.2007 v 17:58
12.01.2005 v 17:28
djdodo
12.01.2005 19:41
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
2fen: Pokud je odberatelem koncak (= ne firma/podnikatel), tak je to podle obcanskyho, nikoli obchodniho zakoniku.
2All: Pokud net bez pisemne smlouvy, tak s placeni zpetne, nikoli predem. Tim ziskate alespon nejakou paku na dodavatele, protoze riziko nese on => musi se snazit sluzbu dodat.
Jen se obavam, ze na hromadnou zalobu se tu stejne vsici vybodnou, protoze v okamziku kdy zjisti, ze by taky museli neco udelat/sepsat/nekam dojet reknou ze kvuli tem par korunam se na to muzou vybodnout.
Mala rada: Pokud firmu nekdo koupil, tak musi prevzit i zavazky firmy. Nejde prodat firmu a dluhy nechat lezet. Pokud nikoli, tak podejte navrh na konkurz (jako veritele). Cim vic vas bude (a cim vetsi dluzna castka), tim vetsi sance.
z požadovanch cca 2000 Kč vratili 1500 (+strhnuti paušalni platby na dobu kdy už stejně nedodavali net...) a 500 pravděpodobně použili na "storno" poplatky.
donutil jsem je tim že jsem napsal přimo na jejich podporu s tim že si tam zajedu osobně
NECHCI UŽ S NIMA NIKDY NIC MIT A ANI JA SAM MOC NEVĚŘIM NASTUPUJICI FIRMĚ CONECTION.CZ PROTOŽE JE TEJDEN BOMBARDUJI S TIM KOLIK BUDE STAT NET OD NICH A POD. A ANI JEDNA OZVĚNA (A FRODO JE ZASE JEN TECHNIK CO NIC NEVI...)
pracuji na propojeni sveho AP s djdodem a rozjeti sedla či jineho systemu na možnost distribuce vice I-GW
vaclav
Internet.Connection 768/192 - 799.00Kc/30 dni
Internet.Connection 1024/256 - 1199.00Kc/30 dni
Internet.Connection 2048/512 - 2399.00Kc/30 dni
Verejna IP adresa - 100.00Kc/30 dni
Koukam ze lidi sou nepoucitelni. Pokud chcete net s nejakymi zarukami za solidni ceny tak se dejte dohromady a oslovte velke poskytovatele (treba ty co sou cleny NIX.cz) a kupte net od nich. minimum vetsinou byva 2mbit a ceny jsou kolem 8-15000. coz se zda hodne, ale nesmite zapominat, ze vam nedaji agregaci jako tito prekupnici. takze 512 kbit/s za 500 je hezka vec, ale hezky je taky vypocet kolika lidem tuto konektivitu jeste prodali a z toho plynouci zisk (to je prave to usetreni pokud si net koupite sami).
S pranim hodne stesti, tentokrat jiz s 3. poskytovatelem NETu, preje Samaell
delam ted pro spoj Radonice-Vinor router, ktery tohle vsecko umozni.
Internet od Net2net vyjde 1Mb/s na 6000Kc, plus minus. Je to optika, do netu z Vinore je to 15ms, cca.
Nebo je mozny IOJem zprostredkovany net kupovat za 450Kc/mesic za 512kbps, shapovanou, agregace 1:4.
Aby tohle vsecko ale bylo zajimave i pro ostatni, musi se nutne rozpohybovat ledy a zlepsit konektivita mezi sousedicimi cloudy 10.33.16 a 10.33.17, plus jeste 10.33.10.
zde tkvi prave zakopany pes. Dokud v miste propojeni techto cloudu bude uzke hrdlo, maji vsici ne-vinoraci smulu.
Spíš bych znova dal podnět k možnosti moderace tvůrci vlákna, kterej problém nadnesl, a měl by bejt odpovědnej co se ve vlákně děje a sám mohl rozhodnout co moderovat a co ne.
To že píšou vo hovně lidi, kterejch se problém, jak je z předchozích příspěvků vidět, osobně týká, je na pováženou, ale je to jejich vůle, asi jim nezbylo nic jiného, než psát vo hovně.
TO: Ptak, fakt bych toho nechal, moderuj jen to co se tě vopravdu týká. Ale radši nemoderuj vůbec nic,. Ničemu to nepomáhá, a pak moderátoři vypadají jak kokoti, protože jeden něco zmoderuje, druhej to odmoderuje, jeden něco dá do žumpy, druhej to vrátí.
Stejně neudržíš všechny vlákna přehledný, a takhle to vypadá vopravdu legračně a hlavně se ničemu nepomůže a už vúbec ne dluhům po SN.
ZRUŠME VŠECHNY MODERÁTORY, KROMĚ MOŽNOSTI MODEROVAT ZAKLADATELEM VLÁKNA A VE VYJÍMEČNÝCH PŘÍPADECH NĚKOHO Z ADMINŮ, ALE OPRAVDU JEN VELICE VYJÍMEČNĚ!!!!
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Takže jak jsem tu psal začátkem roku že, podám návrh na správní řízení Tak ted v únoru mne přišlo od ČTU že, můj návrh na zahájení správního řízení přijali a nyní se děj vůle ČTU. Osobně jsem zvědav jak CTU rozhodne. Některé věci jsou více méně jasné o některých se lze hádat. S výsledkem Vás seznámím.
Zdravím Karel
Cau, tak jak to s tim magorem dopadlo???
Me dnes poslal emajl
Dobry den,
bohuzel Vam musim oznamit, ze Vase spolecnost neni vhodny kandidat pro mne a
to jiz od casu supernetwork.cz
Jsem s pozdravem
Michal Semler
Dne pondělí 19 únor 2007 14:04 jste napsal(a):
> Dobry den,
> nasel jsem Vas inzerat v databazi CV na Jobs.cz
>
> Hledame vhodneho kandidata na pozici Linux server administrator, pro
> servery SuperHosting.cz
>
> Z informaci, ktere uvadite v CV se jevite, jako velmi vhodny kandidat.
>
> Prosim o zaslani telefonniho kontaktu, obratem se Vam ozvu - rad bych se s
> Vami dohodnul na osobnim pohovoru v prostorach nasi spolecnosti - idealne
> v prubehu tohoto tydne.
>
> Nastup je mozny ihned.
>
> Dekuji,
> Zdenek Cendra
> +420 777 111 361
> SuperNetwork s.r.o.