Mel bych na vas jeden dotaz, chtel bych se pripojit pomoci tohoto AP k existujici siti, ktera je tvorena D-linky 900AP+ a pres kterou je sdileny internet. V siti je jedno centralni AP, ke ktere je pripojeno k internetu. Ja bych se chtel pripojit nasledovne pomoci OvisLinku: k jednomu klientu, ktery je pripojen take pomoci D-linku 900AP bych dal Ovislinka jako klienta a do nej pripojil jeho AP + pocitac a k sobe dal Ovislinka jako AP, z mojeho AP by meli internet a sit dalsi 2 lidi. Muj dotaz: fungovalo by to?
Tušite někdo v čem se liší firmware v3.00L co se objevil na strankach ovislinku od 1.02g respektive 1.3h ?
podle me to je nějaky moc velky skok v cislovani verzi ?
Mam zajimavy problem, ktery jsem zpozoroval na dvou nezavislych mistech, vzdy kdyz je nasazen Ovislink 1120AP jako klient. Problem je v tom, ze spoj ma paketloss - zahadne paket loss zacal pri vymene anteny z 18dB na 24dB coz jde trosku proti rozumu.. dalo by se rict ze silnejsim signalem. Resil jsem to dost dlouho a prisel na to, ze kdyz se snizi rychlost natvrdo na 1Mbps tak to jede uplne bezchybne, download cca 400k/s upload ale prave jenom tech 80k/s (Wifi 1Mbps) na druhe strane je vzdy Atheros DWL-G520 PCI karta, ale nemyslim si ze to je tim.
Firmware jsem zkousel ruzne - 1.02G, 1.03H vcetne posledni verze 3.00L. Mate tu nekdo podobnou zkusenost?
neni to sice uplne jen do tohoto threadu, ale prece: kdyz na klientovi (treba s ovisem) nastavim natvrdo rychlost 1 Mbps, znamena to, ze APcko, ke kteremu se pripojim se pro vsechny klienty na nej navesene prepne taky do 1 Mbps?
Bohuzel dela to i s puvodni antenou na jinem miste s jinym ovislinkem.. jinak ta nova antena je andrew, nepredpokladam ze je spatna... chyba bude jinde.. mimo to vic bordelu tezko chyta, kdyz ma mensi uhel..
No to sice mozna ano, ale problem s puvodnim sitem byl ten, ze melo velke vykyvy pri stahovani, to ta 24ka drzi alespon tech 400k.. jenom je problem jak rikam s tim uploadem.
Urcite je rozdil v citlivosti, 1120tka s 3.0L firmwarem je urcite mene citliva :( Problem je, ze bych se chtel vratit k predchozi verzi, ale na strankach Ovisu pisou ze downgrade znici AP. Nema s tim nekdo zkusenost? Ta 1120 je s timhle FW vazne hlucha :-/