Karel Filip : chapu vase blizke ztotozneni z karlem ferdou a mate pravdu ze adsl tu neni...uz pul roku tu je Ericsson MiniLink E 38Ghz
s inet konekt. 8Mbit od CasablancyINT....ja Vam kluci fandim ale vy pane mi zprominutim pridete jako smudla kde je ta doba kdy se o to zajimali lide kteri neco opravdu znali
No říkáš že, máme ukončit flame ale, promiň nechal bych si vysvětlit a píšu to zde po x-té jak je možné že, chytám AP Újezdnetu v naprosto použitelné kvalitě např. v Kyjích, Malešice, Horní Počernice (východní strany paneláků tedy obráceně od újezda) ale,i v o malinko horší kvalitě na hájích, Proseku.
Neumím si teda představit pod jakým výkonem to jede v Ujezdu. Je to jen o tom že, by jsi měl domluvit s "Honzou" at si to teda stáhne taky. Já ty chutě mám už někdy od lonského prosince. To je to co jsem zde psal ano Újezd kvalita je za cenu silného zarušení v okolí to je celé co k tomu řeknu.
Je docela zajímavé Jirko že, tu napomínáš zrovna mne.
Jinak z fyzikálního hlediska je běžným chováním vyzářeného signálu že existuje ještě cca 2/3 vzdálenosti za linkou.
zdravím Karel
Mimojiné samozřejmě nevadí že, odběratelé újezdnetu icontrol kulomet a pod pálí tak že, se nad tím pozastavují lidé z širokodaleko. to jen dovětek.
neboli chešli nekoho umlátit důvod se vždy najde doporučil bych spolku okolo újezdnetu at si zamete před vlastním prahem než se začne starat o jiné.
jinak mne prosím upřesni o co se jedná pokud vím tak při instalacích a poté byli všechny linky v pořádku a výkon dle normy jinak řečeno asi nekde neco uhnilo nevím pokud se to týká mne tedy. Zdravím Karel
K tomuhle jen dodám u linku bych to docela předpokládal ale, stále nevím o co jde? Nicméně ted koukámdo netstumblera např. dodaného mne z czelanetu.
Pro nezasvěcené újezd je od čelákovic oddělen klánovickým lesem čítajícím dost hodně km2. V určitých místech je i pomerne dost vyvýšen takže místy tvoří celkem neproniknutelnou stěnu i přestohle všechno je RH újezd chytitelný na Zápech a to -75 dBm. Sorry nejsem ignorat uznávám že, tedy nekde stále nevím kde neco uhnilo. Ale tenhle stav ujezdu je setrvalý takže řeči že nekdo má chutě je spíš o ignoranství jiných lidí.
Tak jsem uspesne otestoval Eurotel Data Expres. Diky vysoke euroteli antene na kopci u Sibriny jede opravdu skvele. Az 800 kbit/s a za 899,- mesicne, to skutecne nema konkurenci. Sam to ani poradne nevyuziju.
Mam doma volnou wifinu a pripravenek kompik s instalaci AP a tak bych to rad nasdilel, kdyz bude zajem hodim antenu na strechu a jedem...
Ozvete se, jestli mate zajem, podelime se o naklady.
Cau, bydlim na rohozniku, ale na druhy strane kolinksy nez je sidliste, v ulici Kojická, je něco k mání na sídlišti, nebo vidí sem Mischel(node 4442) ??? Díky moc za radu. Tomáš
přátelé,
v Klánovicích se snažíme o rozjezd sítě CZF. Zatím jsou zkušebně v chodu AP na kanále č. 9 Petr211 a AP na kanále č. 1 Klanet.VladaV.CZF. Pokud nás uvidíte, prosíme o informaci. S pozdravem VladaV