2 Frodo: Za tu 28cku se omlouvam, normalne je ta hospoda pres tyden prazdna a s tou country parbou mi docela vypalili rybnik
a tak jsme museli jit do hospody cca o 300m dal.
Jinak ta nabidka je vynikajici, rad se s tebou sejdu a myslim ze by se k nam mel pridat jeste FCI a nekdo z Hornich Roztyl. Navrhni termin...
topic
Nějak jsem to prošwihl měl jsem dost fofr ve škole -ale přináším důležitou zprávu.Jelikož se czfree bude rozdělowat do tzv Cloudů"územní celky" tak anše oblast ještě nemá legitimní zastoupení.Týká se to Opatow/chodow/kateřinky
viděl bych to na já=kateřinky
chodow=topic
a opatow=??(kdo pak)
je to ale zodpovědná funkce takže bych potřebowal nějak tohled pořešit abych to mohl nechat podstoupit dalším instancím
dík
btw:systém se bude jmenowat "ASN a IP pooly plánovaných autonomních systémů"
Take par novinek:
Edovi se bohuzel nemuzu vubec dovolat - proste to nebere... nechapu. Ale jak to vypada, tak to muze pockat.
Woody tedy prislibil nakonfigurovat router (bohuzel by to mohlo byt nejdrive az ve stredu).
S Woodym jsme take pokecali na tema karty a vysla z toho nejlepe nova Alphawave karta do PCI 2.2, ktera pry pada o hodne mene nez planovany Z-Comax. Cena je 2300,- (take o dost nizsi). V pondeli ji s Fci nejak koupime (v Microshopu v Brevnove) a zaroven dovezeme router Woodymu.
Ve stredu bychom tedy mohli mit funkcni router. Chybi jen kabel, pigtail a koncovky, ktere slibil dohodit Eda. Fakt ale nevim kde je :(
2Darkart: Mozna by bylo dobry spojit Opatov s Katerinkami. Nebo chces delat vlastni AP jen pro Katerinky? Kolik je vlastne v Katerinkach lidi?