diky, jeste dotaz pride mi ze se rb600 celkem nezvykle hreje coz me teda nijak neprekvapuje, spis mam strach aby v lete kdyz mi bude do gewissky prat slunce aby se neuskvaril, ale vetrak se mi tam davat nechce. Je se ceho obavat nebo ne?
zravim instaloval sem mikrtik na desce p4c800 ale proad mi halsil ze nemuze najit disk tak sem nainstaloval v jinme PC a kdyz tam dam flash s mikroikem tak system zacen bootovat ale stejne zahlasi
Loading system with initrd
Uncompressing Linux... Ok, booting the kernel.
ERROR: Could not find disk!
Please attach it somewhere else
jojo uz sem se to docet na mikrotik foru, jenze me se tam v3 davat nechce :( nekomu pry pomohl upgrade biosu ale pokud je to v ovladacich tak je to blbostale je to divny ze ani mk 2.9.50nema ovladace nna pomerne dost starou desku-..
Obecně mě mikrotik v. 2.9.x štve že nemaj moc ovladačů, hlavně na ether. karty. Zatím máme na síti jen 2.9. na v. 3.x si zatím netroufnem, jednou jsme udelali pokus na jednom routeru - jeden den jel ok, ale pak se odpojil a pak jsme ho nepřipojili.. signály ok, ale ani se neasociovali. Tak jsem tam vratil 2.9.x a jede to ok. Od tý doby to zas postoupilo tak jsem se včera rozhodl, že to nasadím :-) .. zatím jede..
S těma ovladačema právě mikrotik počítal do v. 3 ,do v. 2 se na to vybodl, aby udělal v3 atraktivnější.
haha tak to je clekemem vtipny ted sem zase zapnul ten router ze to zkusim jeste naposledy nabootovat a ono m to naboootuje avcera jeste pise couldnt find a disk, to je fkat zajimavy,