Ahoj ahoj, zitra nashledanou...
tedy abyste si mohli rozmyslet co do diskuze - jsem pro ponechat na usery plechovku... proc? udelal jsem si tu quatro quada (ladeno na meraku za ca. tri miliony...) a (zisk)je asi o 1dB horsi nez (moje) kostelecke parky - navrhuju teda user antenu neresit pokud nam stavajici (zatim)vyhovuje. Precetl jsem si ze smerovky jsou uz ready, teda navrhuju penize sebou Musim nesouhlasit s restarty AP - zda se mi funkcni az na ojedinele vypadky typu prepsani MBR, bezi spolehlive... No asi se nachazim v pravou dobu na pravem miste hi Bude-li ucasten stay D rad(ikdyz nerad) bych vyresil aspon docasne CDR za internet. A ty penize sebou kazdopadne... minimalne wanthalfovi za elektriku to budou cca 400,- za vsechny. Zbytek si radsi asi povime az na miste.
P.
- Naughty boy pridan jako 7 klient.
- ktera poloha tlacitka ten resetator vypina a ktera zapina ;-)))??? Nicmene, mozna jsem kecal a nebyl vypnuty. Tak jako tak, po prepnuti se (zatim) nic nedeje. Tak kdovi, co to bylo za zachvat...
- rozmery komina nemuzu najit, pokracuji v hledani... kdyztak zmerim pristi tyden znova.
Ahoj, tak uz jsem to konecne otestoval a vypada to nadejne. Nejvic se mi libi hlasky z moji wifiny. Sila signalu 0, a kvalita 95.
Nastavil jsem pro vas u sebe nejake zajimavosti na otestovani FTP, tak je tam pro vas pripravena takova smesice. Jestli budete mit cas, tak to testnete abych vedel jak rychle to fouka. Mam v zaloze novej firmware do sitovky o kterym se pise ze umozni 4x vetsi stahovani. FTP je na stand. portu. Nastavene user name: "demo" a bez hesla. Prava zatim na cteni. Jestli znate film Ice Age, tak tam mam schovanej zajimavej bonus :-)