S tou stredou to asi nepujde.. Fci nema cas (snad jde do divadla?)
Ale dneska v 16:00 prijde McGyver k nam na strechu a budeme montovat antenu a kabel... Fci prileze nekdy kolem 18:00...
Kdybys prisel budes urcite vitan... Mohli bychom to dneska uz rozject (kdyz bude Fci vscricnej)
Malá změna. Protože ve středu je FCI zaneprázdněn, je to už dnes v úterý 8.4.2003.....
Já dorazím k Alexovi kolem 16té s trubkou a nářadím. Jestli ještě stihneš tuto zprávu a budeš-li mít dnes čas, tak se stav, nebo volej 604272360(Tonda) popř. ICQ:153401206
Ten nadčlověk by byl velmi potřebný
Ze bych se taky zastavil? Budu potreba? Pokud ano, napiste mi na 777PETRIK, pokud ne, tak vam alespon zavolam, abyste sundali trenky a zamavali s nima na ty strese, jestli vas uvidim :-))
zdravim
takze ted jsem se dozvedel od mcgywera ze se testovani presouva na dnesek...coz me docela stve mam kurva moc prace ale co se da delat takze vezmu doma book a antenu a vyratim...
cau Marek
08.04.2003 v 13:31
Alex
Formerly known as Frogale zastupce cloudu 10.38
Dneska jsem pomoci dalekohledu a mobilu overil, ze ty dva hejhulove, co jsem v tom dalekohledu videl kdesi v dali na nejaky strese, byly skutecne McGyver a Alex, takze na AP Fci vidim - hura! Antena na AP Fci je nainstalovana, ale jestli se ji klukum podarilo pripojit do routeru, nevim.
Nevi nekdo kde by se dala koupit ted hned nova funkcni karta XI-626, nebo Alphawave? Chtel bych se pripojit na Fciho ale normalne me nikde nechteji prodat wifi kartu(ani v I4 ani v microshopu). To je drzost, co? Nemáte teda jiný typy na obchody? Případně pokud někdo máte novou kartu a jste ještě příliš daleko pro připojení a máte k ní záručák a paragon, tak ji také odkoupím.