chtěl bych si zřídit WiFi připjení, ale moc do toho nevidim. Adresu mam Náměstí Míru 3, podle Monitoru je nejaký uzel přímo na Náměstí Míru, ale před okny mám strom a tudíž prakticky žádný výhled - je to problém?
A ještě jeden nesmělý dotázeček. Mohl by mi někdo napsat, jaký hardware budu potřebovat? Vím, že anténu, kartu a kabel, ale mám na mysli přesné typové označení a značku hardware, abych si mohl vyhledat ceny. Díky za pomoc.
Čau,
Chtěl bych se připojit na WiFi sí?, adresu mam náměští míru 5, podkovní byt, takže nemam problém s anténou na střeše. Mam vizuální kontakt s AP Howard. Můžete mi prosim poradit co a jak abych se mohl připojit?
Předem dík za vaše rady
S pozdravem Chihuri
no minimalne tvuj post mel smerovat do sekce fora s nabidkami komercnich gw - od toho tady je. tenhle thread slouzi pro domluvu zajemcu o pripojeni do czfree a inet se tu primarne neresi.
<Flame>
>>> Konektivita jsou garantovanych a kvalitni 4MB primo od Casablancy Int.
tohle je k smichu - pletes si i zkratky jednotek :-D
>>> Vynikajici vyhled na cele Vinohrady
kde podle tebe zacinaji a konci vinohrady ? vypada to ze marketing ti jde dobre - tesim se na nejaky letacek.
</Flame>
jo kdyz jsme u te komerce, kolik by staly 4Mbps v celku ? nekdo by to mel cele zmoderovat ....