Ahoj, jsem tak trochu lama a chtel jsem se zeptat jestli:
Kdyz budu mit tohle APcko jako klient, a za nim na tech 4 portech a jeste pres switche treba 20 PC, jestli to bude shapovat to pripojeni na net vsem lidem.
A jeste neco, zkouseli jste nekdo ten VPN server? Jaky se na to pouziva klient?
Zdar
Ma takovy dotaz da se k teto masince pripojit externi antena ci nikoliv.Rad bych jej pouzival v modu klient s pripojenou externi antenou.
Dik za info
mel bych otazku netusi nekdo zda se da nastavit rychlost wifi v rezimu klient na nejakou pevnou hodnotu treba 5,5M nebo 11M pokud davam refles tak se furt prepisuji hodnoty 1M, 2M pritom signal je v pohode a na stejnem miste ovis jede v klidu 11M
Ahoj,
koupil jsem si tuhle hracku, ktera vypada pomerne schopne. Mam vsak problem s pripojenim v modu Klient, pokud je signal pod 80%, tak dochazi v lepsim pripade, k pripojovani a a naslednemu odpojovani AP (int 5 s. ). V horsim pripade se nepripojim vubec. Lepsi pripad byl pouze jednou !
Potreboval bych radu co s tim.
a kdyz to nejde, tak se zeptam :-)
Ahoj
Mám také tuto věcičku jako klient, ale i přes nový firmware 1.51 při 66% sig. jede pouze při nastavení AUTO na 1Mbps s občasnými výpadky. Jákékoliv nastaveni statiské rychlosti, by? i 1Mbps vede k odpojení.
Nevíte někdo co s tím?
Dík David
PS.: na tu samou ant. a ten samej přípojnej bod jede WiFi karta která uvádí 50% sig. a 11Mbps
Je to celkem funkcni a sikovne ale koupil jsem to se zamerem udelat z toho routujiciho klienta na ap kde bude par klientu nebo pro pipojeni domu kde bude par uzivatelu, ale v tom me to docela vypeklo, protoze pro nastaveni lan tam nejde nastavit maska jina nez 255.255.255.0 a ja bych potreboval 224 nebo 240. jinak ten QOS neni zrovna moc pouzitelny protoze pri vytizeni na nastavene maximum odezvy docela osklive vyskoci na stovky ms.
Standa
takze definitivne maska na lance je natvrdo na 255.255.255.0, takze je to opravdu pro me ucely na houby, myslim ze za lepsi a levnejsi nez tyhlety skatulky jsou linksys wrt 54g (s) clovek si tam nastavi hezky v openwrt vsechno co potrebuje a nemusi pouzivat to co mu nuti vyrobce. Standa
10.03.2005 v 07:57
i4ShopNet
13.03.2005 21:57
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
hwsoft)