Prave jsem provedl mereni na parkovisti u domu v ulici Bozeny Nemcove (vychodni blok) , a to v horizontalni i vertikalni polarizaci. K zachyceni je pouze SSID, signal temer nulovy (obcas to hodi cca -85dB). Takze sektorovku smerem SZ je mozno demontovat, nebot to pres baraky smerem TGnet neproleze.
Mas pravdu, tady se neco chytne jen na strese Uvidime, s cim prijde Brambo v Belehradske ulici (u Delvity) - mel by mj. pokryt prave tento sektor (Nuselske udoli smerem na zapad a okraj Noveho mesta), konektivitu bude mit asi z AP Tgnetu nebo od K2...
Nazdar. Nemohl jsem se bohužel zůčastnit dnešního měření, protože sem celý týden mimo Prahu, ale jak to tak pročítám, tak bych měl být v dosahu signálu. Jsem na Sekaninové 36 a dle mapy mám na AP přímou viditelnost. Doufám, že nebude stínit most. Jsem v zákrytu za halou USK Praha a úplně pod střechou cca 500 m vzdušnou čarou. Jakou mi radíte anténu?
Ahoj,
chci se zeptat, jestli si nekdo jeste nechce nechat premerit signal z i4-portu. Ysd mi dneska psal, ze by bylo fajn, kdyby se seslo vic zajemcu naraz.
Jsem v Oldrichove ulici primo pod Nuselakem, co je pumpa Agip, asi v pulce bloku, kde je hospoda U skokana.
Navrhuju nekdy o vikendu, treba nedeli dopoledne, treba zrovna pred vchodem do pumpy.
Vybaveni zadne nemam.
Ahoj, B.N.
ahoj,
moje lokace je belehradska 32 5.patro (node webex)
neska sem si poridil XI626 a jen tak zkousel. na malou antenku dodavanou u karty a s pocitacem na parapetu sem chytil:
CH6 czfreenet.i4 link q. do 14% vic ne.
CH2 304334 o neco lepsi signal, ale nevim kdo to je.
sezenu antenu a hlasim se jako zajemce o pripojeni na I4.
Důležitá informace pro všechny připojené na i4-port!
Před několika týdny se původní router poroučel do věčných
loviš?. S K2/Root jsme připravili nový router, který bude instalo-
ván nejspíše 3.7.2003.
Důsledky instalace nového routeru:
1) starý rozsah sítě 10.10.200.x bude nahrazen novým
2) neznámí uživatelé, budou umístěni na stop-list, do doby
dokud se nepřihlásí a "nezlegalizují"
3) ti, kteří zadarmo jedou na nějakou formu sdíleného připojení
budou mít zpět holých 32 kbps co je od Dea zdarma
4) ti, kteří mají účet u FreeGate si budou muset změnit IP
adresu svého účtu na novou.
5) bude provedeno vylepšení konstrukce node. Nové kabely
a další investice do infrastruktury.
6) začne se vybírat příspěvek za "občanskou výpomoc".
... takže pokud něco nepůjde, budeme se snažit
to dát rychle do kupy.