jde to nejak najednou vypnout pro vsechny fora? Obcas to zapomenu odmacknout pri psani prispevku a pak dostanu za den treba 30 SMSek (email forwarding)
pochopil castecne. Tuto zmenu nastaveni jsem udelal, ale prisli mi jeste nejake notifikace, jako by si to pamatovalo nastaveni ke kazdemu pispevku zvlast. Mozna jen nejake zpozdeni v systemu, uvidime v zitra...
Když jsem tomu poslal avatara v png (s alfakanálem aby to nemělo zubatý vokraje) tak to řeklo že to není valid GIF ani JPEG. A u lidí co mají avatara v JPEG, tak ten server posílá Content-Type:image/gif, což je špatně a způsobuje to, že se to v Linksu zobrazí jako přetrženej rámeček.
Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.