Neporadite mi nekdo jak dostat firmware z dlinka 900+ do planetu 1966 je to uplne to samy stejnej HW ale jinej firmware. Ale tedkon kdyz root udelal ten super firmware pro dlinky rad bych ho tam narval. diky za rady nejvdecnejsi budu za konkretni postup. diky
26.09.2005 v 07:09
-=RYS=-
26.09.2005 10:10
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Stay d)
Nebo tam nahraj nejdriv fullflash a potom muj FW, jinak pokud je predtim v AP neco jinyho nez v3.07 tak se po 1. bootu udela reset na defaultni nastaveni (IP=192.168.0.50).
Ahoj, tak jsem nahral modifikovyn FW na me dva D-LINKy v bridge modu na cca 1km spoj v zarusenem prazskem prostredi ;-) DUPy opravdu vymizeli, avsak nejak mi blbe fungovalo prepinani tech anten :-( Kdyz sem dal jen externi antenu, tak sem mel vysoky PL, skoro se s tim nedalo delat, kdyz sem to vratil na Full diversity, pak byl PL skoro nula a prenosy v pohode. Rozdil mezi rezimem 4x a bez nej jsem nepozoroval. Prijde mi, ze kdyz tam mam "jen" 22Mbps tak to taha stejne porad maximalne cca 800kB/s. Regulace vykonu mi sla v pohode :-) sice sem to nemohl dat uplne na nulu ;-) to se pak ty anteny neslyseli, ale na cca 6dBm to jede taky v pohode :-) Jinak sila signalu v grafu se mi taky nejak moc nemelina :-)
bridge mod spoj cca 1 KM prenosova rychlost cca. 870 kBps bez dup paketov, v podstate bez problemu
klient --> ap <-- klient Ked je na klientoch r00t's FWmod v0.1.1 a na apecku 3.10 je sice menej dupov ale vzrastol packet loss na nejakych 20 % pri vytazenej sieti. klienti sa pripajaju od 100 metrov az po nejakych 1.4 km. dup sa stale vyskytuju. priepustnost znacne kolise podla vytazenia. od 60 - 200 kBps . (cca 8 klientov na jedno ap)
Ked pingujem z klienta, ktory nie je dlink (ovis) dupov je postatne viac.
Mozno by stalo za to dat aj na hlavne APs ten isty firmware, len na to nebolo casu.