Zdravím všechny příznivce ) Kupodivu musím konstatovat, že kolem projektu jsou skutečně dvě novinky: 1) bylo přidáno aktivní chlazení laserů pro teplé letní období 2) již mám k dispozici část elektroniky důležité, pro podle výpočtů, zdvojnásobení dosahu. Bohužel zájemce, u něhož měl být spoj namontován, ale který do spoje již 2000,- investoval, se zatím neozval a tak mne i nadále v dalších pokusech brzdí finance. Stávající kompletní spoj je zabalen v krabicích a připraven na odvoz, doufám, že se ozve co nejdříve a bude ho tak moci vyzkoušet v reálu. Autor
Tak to je jedine super, protoze pokud to bude mit zdarne vysledky, tak jsem taky na podporu ochoten nejake ty finace vyclenit . Kazdopadne Autorovy preji pevne nervy a hodne dalsich uspechu
ahojky pane,
vim ze ta otazka zde jiz padla ale nejak jsem nani nenasel primou odpoved ( mozna jsem osoba tupa) : Zverejnis schema? Nebo nastinis hlavni el casti -pr. ridim to pomoci makoveho Atmelu. Sice mam moznost to nasadit a merit ale nezlob se na mne ale ta cena je dvojnasobna oproti predstave.
Bylo by to nejlepší, ale jak říkám zatím se mi další finance nedostaly do ruky a bylo by mi nepříjemný si od někoho jentak vzít peníze na vývoj, příjde mi to nekorektní, i když někteří lidi to tak dělají.
10.01.2006 v 12:48
Ziletka
10.01.2006 17:06
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
(Moderated by
Chevees)
celkem se divim ze si zatim nesehnal kupce na tve pojitko, kdyz o tom tak premyslim tak crusader je zatim v nedohlednu a ronja se seriove nevyrabi. mozna kdybys dosahl tech parametru udavanych u ronji (max 1.4 km) bylo by to pekne . a nebo mozna jeste lepe co takhle se spojit s clockem a pomoct mu pri vyvoji 100mbit ronji?? protoze jestli se ladovy opravdu podari vyvoj crusadera dovest k seriove vyrobe a prodeji a jeho ceny by byla tak 50kkc tak si myslim ze o tve i clockovo pojitko jiz naprosto nikdo nezavadi.to je pouze muj nazor.
ale jinak jestli si penize na vyvjo sehnal na praxi ve 3taku tak to pred tebou smekam. na jaky skole se muze tak dobre clovek naucit o elektronice ??