pihhan
Member
|
Jinak tenkrát se nosili dělníci v montérkách, kteří makaj a celý život je jejich práce pro fabriku. Něco jako Czechtek by tenkrát vzniknout nemohlo, a jsem si jistej, že by je rozehnali mnohem horším způsobem. Jenom rozdíl by byl v tom, že by jim za to všichni soudruzi děkovali, protože na týpky podobné těm, co se tam vyskytovali, byl jasný metr grázla a flákače, co si ani nic jiného nezaslouží. Stačí se podívat na záběry z listopadu, jaké kordóny policajtů šly na poklidnou demonstraci, kde nikomu nedusali jeho vlastní trávu. Ale to jsem trochu off topic.
Jinak se ještě pořád rozhoduju mezi Zelenýma (měli by taky dostat šanci si to posrat, mají některé zajímavé myšlenky, věcný program bez ustavičného házení bláta) a ODS (mají jako jedna z mála stran věcný program, a taky plánují reformy, které sice občana zabolí, ale někdy se udělat musí). Rozhodnuto ještě nemám, se uvidí u voleb Každopádně vrhače bláta typu ČSSD rozhodně ne, KSČM jsou podle mě vrhači zcela obdobní, s tím že hrají na důchodce že zavedou staré pořádky, a na nové voliče to hrají zase tak, že už nejsou tou stranou, kterou bývali. No, křes?an nejsem a unii svobody taky volit nechci. Jako nedokážu pochopit, jak někdo může jít do voleb s kampaní typu podívejte se co všechno oni chystají, to přece nejde, musíte volit nás. Místo vlastního programu rozbor, proč cizí je špatný... Já pěvně věřím, že voliči jim tohle spočítají, a že nebudou volit jenom podle barev svých stran. Něco takového nepatří ani do hospody, natož do reprezentace státu, jakou politka je.
|