Rikam ti neber si to osobně, trestas se tim podruhe ! Jsou lidi, kteří nic až tak zlého nemyslíce hází větičkama, které druzí vnímají zle. To, jaci jste (viz web), se nijak nemění žádným soudem zde napsaným, klid.
Když se vrátím k původnímu tématu, tak by mne zajímalo, jakou jste měli délku jednoho územního řízení na takový sloup a jak vypadá vyjádření leteckého provozu - kdo se k tomu vyjadřuje ?
Nebude to žádná sranda si tak říkám po přečtení příspěvků tady.. Jsme jak jinak než neziskové OS a potřebujeme postavit stožárek cca 8m.
Bude to pravděpodobně to nejdůležitější místo rád bych to měl všechno v pořádku.
Takže už jsem pochpil, že podle SZ je k tomu potřeba územní souhlas. Dobrá tedy moje otázečka.. platí to i o situaci, kdy bude stožár přišroubovaný ke zdi nějaké stávající stavby (nebude zabetonovaný v zemi).
Co budu potřebovat k vydání ÚS? Pouze "Oznámení o záměru v území k vydání územníhou souhlasu"??
Ještě bych se chtěl zeptat.
Sehnali jsme sloup, který se používá na napínání trolejí. Je odstupňonvanej se základnou asi 25cm. Prý by bylo nejlepší ho nejen přišroubovat k té zdi, ale ještě zavrtat do země.
Jak by to bylo v tomto případě? Na to už by byl třeba územní souhlas? Když už to vlastně bude zakotvený i v zemi??
Děkuji!