node winel (puvodne Wintrova-Eliasova) je v provozu, v nejblizsich dnech tam bude vsesmerovka pro nejblizsi okoli, a samozrejme je tam misto pro kartu na hadofku
jo, víc jich neměi.... Dal jsem za ně něco kolem 4200,- (1400 za kus) (soused přispěl 700kč) a když přispěje ještě někdo, tak by to bylo fpoho. Síty mám doma. Jsou pěkná, a velká:-))) Kupil jsem taky konektory (samice) N na kabel celkem 3 kousky, akorát na anteny. dal jsem za ne něco k 600,- jeden stál 180,- u rasela. No, teˇjsem za to všechno dal něco málo pod 10 000,-. Mam sqelý řešení pigtailu. Je drahej a má útlum díky použití zbytečného konektoru, a tenkého kablíku. 5ešení je sma konektor na tlustej kabel. Stojí 250. Mam vzorek od xchaose, ale asi mu budu muset to 250,- dát. A musej se koupit min. další dva. (+ještě na ty sektorovky+samice nka)
no, dost výlevů mých depek, referátú o penězích atd......
Stožár stojí, a je na něm anténa namířená směrem na střešovice. Sraz dopadl výborně, uplně se překopal koncept připojení a propojení atd:
původní návrh byl, že na hadofce bude síto na bohnice a síto na e 60 a z e60 síto na hadovku a síto na střešovice. Na srazu se dohodl tento koncept:
Na hadofce bude síto na bohnice, a plechovka na střešovice a veřejnej ap (sektorovka) na e60 nebude z hadofky mířit nic. Na e 60 bude všesměrovka jako veřejnej ap a síto na střešovice (odpadá jedna sí?ovka na hadofku).
Na e60 jsme úspěšně spojili přes půdu dva počítače, jednou síto proti 180, potom plechovku proti sítu, potom 180 proti plechovce a taky plechovku proti plechovce... fachalo to....