Nechte toho uz, ne ? Prosek chtel connected obnovit, toz se tak stalo, jedeme dal. Mne se libi na demokracii to, ze se proste hlasuje a tim je dany dalsi vyvoj, aniz by bylo treba donutit odpurce prejit na novou víru (třeba Karel Veliký a jeho metody šíření křesťanství), likvidovat opoziční názor i s diskutérem. Odhlasovani nesouladneho nazoru neznamena zahajeni 4. odboje, i tragedie vypadaji jinak, a kazdy si muze svuj zcestny nazor ponechat. Ma jeste nekdo nejaky problem s connected ?
Dane - myslim, ze s tim "nechte toho" brecis na spatnem hrobe. Iniciatorem vetsiny FUDu (ktere par vyrostou do Flamu) je Mr. Simandl - a myslim ze by se mel omlouvat nejednomu cloveku, a ne jen formalne jak to predvadi ve svych uhlazenych postech.
Jinak s connected nemam (ja osobne) zadny problem pokud Simandl jako osoba neduveryhodna a zbavena funkci v komunite (VF, Rada) nebude mit pristup k datum VF.
Myslím, že jste ke škodě věci zbytečně velmi osobní. Výsledkem je pak jakási pachuť u VŠECH včetně nezúčastněných a spousta ztraceného času - místo pocitu dobře se rozvíjejícího czf. Chápu, když někdo má osobní alergii na jednoho člověka, takových dvojiček pár prostě je. (sám mám taky jednoho takového člověka)
V minulosti, kterou pamatuji byla vždy snaha nějaký hlouběji nesouladný názor převálcovat, lidé měli pocit ohrožení, a debaty byly dost ostré. Za všechny jmenuji například debatu kolem ops Severní město. Výsledkem byla většinou držba pozic a přetrvávající rozhádání.
Moc mne v poslední době potěšila dohoda a propoj klfree-bubakov, tam byl dlouho problemovy vztah. Zvitezila zde spoluprace nad osobnimi antipatiemi, psanda je dobry katalyzator. Podobne mne potesilo, jak czf-praha se dokaze dohodnout v Praze s dalsimi sitemi (Jinonice a Praha 12) a ze se tradicne a ostre rozhadana Ostrava shodla na svem mluvcim i kandidatce do rady.
Slo by tuhle ostrakizující debatu ukončit s tím, že Sima ma konecne prosecke forum s daty byvaleho connected ? Muzeme hledat, co z connected bude dobré přidat do czf fora. O všech otázkách spojených s forem stejne rozhodne az skupina pro forum, a jen nejake zasadni veci prijdou k rozhodnuti mezicloudum.
Proste hledejme, co nas spojuje, jak veci vylepsit, nase řeč budiž ano ano, ne ne BEZ diskuse o osobních kvalitách a historickych kravinách, co udělal ten či onen. OK ?
Jj souhlas .. i kdyz nevim, jestli ma ta connected sekce nejaky velky smysl ..
Kazdopadne pristup z vnitrni site nic neresi, connected melo sveho casu nekolik tunelu z inetu .. takze ani v dobach sve slavy vlastne moc connected nebylo .. :-)
Panove, pokud chcete soukromou sekci fora, je (IMHO) mnohem lepsi to zabezpecit uzivatelskymi pravy nez source IP. Nebo si clovek, ktery zrovna odjede k rodicum musi i vymazat z mozku to co si predtim doma na "connected" precetl ? Tohle je dobry priklad 'security by obscurity'.
Klasicke nastaveni je z "mistni site bez hesla, odjinud user/pass".