kdyz uz ty data ma kde kdo a chce je rozdavat pod nejaky podminkou, tak je zverejnete vsem uzivatelum fora bez rozdilu (bez hesel). Stejne se v tom nebude skoro nikdo chtit hrabat a alespon bude cena tech dat nulova v simandlove (nebo koho) obchode s kradenymi informacemi.
Zdravím,
mne osobně by zajímaly jak ti staří správci tak i ti nový. Důvod porovnat si to. Osobně mne je celkem jedno kdo s kým se tu dohaduje o čemkoliv. Zajímá mne to, že se disk dostal naštěstí do ruky jednomu z CZFree a pak se automaticky nabízí otázka kdo má na starosti nový disk.
Pokud by například zmizel i ten nový případně data z něj abych věděl komu vynadat za to, že mne tu přistane třeba 100 e-mailů za hodinu od kupujícícho databázi kontaktních e-mailů.
A také by mne to zajímalo i mimo jiné proto, až se náhodou někdy zase stane, že mne bude ze vzteku změněn NICK abych věděl na koho se obrátit.
K.
Už chápu, proč se největší "bratrovražedné" (či spíše "soudruhovražedné") boje mezi anarchistickými odbory a stalinskými komunisty v rámci španělské občanské války, v Barceloně, tedy v republikánském zázemí, se týkaly kontroly nad telefonní ústřednou...
A nedalo by se tohle resit natvrdo formou trestniho oznameni na cloveka ktery ty data zverejnil?
Registracni zaznamy sice nemaji povahu osobnich dat, ale mozna by se nasel vhodny paragraf trestniho zakoniku i pro tento pripad.
Aspon by vznikl odstrasujici pripad do budoucna.