hele co kdybych vyrval apecko ze svyho netu
zatim tam sem jenom ja, tak to ozelym
beny vezme antenu a muzeme se presunout spolecne na bustik a testovat
ale kdo zajisti protispoj ?
nene
omyl , to je milanK
to je jenom spoj mezi beny mrX
uz sem to opravil na end usera
ona to ta mapa neumela
ted je jenom zelena tecka
az bude AP tak bude vypadat jako beny
wasklo povidal, ze by mnel mit neco u mety.
hele az anjdu odkaz na ty benq, tak by se hodily na P2P
sou fakt za 3500,-. Zjistim jestli bes nebo s DPH.
nestiham :(
Joj, to by se mi líbilo mít na kontě -125,-. My máme -1 000 000,-.:o))
No ale zpět k tématu. Já si myslím, že od nás ze střechy bych mohl ten dolík docela pobrat. Kdybych dneska stíhal dojet domů za světla a bylo tak hezky jako tady v Praze, tak konečně vylezu na střechu a nafotím co vidím.
Taky čekám až se mi ozve Elap, jaké mají dodací lhůty na ten AP.
Kdybys dal dohromady nějakou anténu, bylo by to skvělé, protože už jsem se dopočítal, že po zaplacení úvěru, 2.úvěru, Telecomu a nákupu AP mi na ní z téhle výplaty nezbyde. Navíc tyhle věci potřebuji většinou trochu mlžit před svou lepší polovičkou.:o)
BTW nemáš nějakou rozumnou mapu Buštěhradu? Jinak snad budu muset na MÚ ofotit tu jejich ortofoto.:o)
Tak jsem objednal nakonec opravdu ten SVEC WLAP a do 2 týdnů ho mám slíbený. Teď ještě navštívím Ferimex a od nich bych vzal anténu 24dBm. Mají ji za 2795,- s daní. Redukce a kabely se mi povalují naštěstí na firmě.
gratuluji
hele co pak nekdy skusit swec versus edimax AP.
nekde se sejit, pokecat , popit a zablbnout si na par metrech.
Aspon budeme vedet jestli to chodi _).
Vzhledem k tomu ,že stále věřím v připojení na Kladno (Praha vyžaduje příliš mnoho dalších investic, které teď prostě nemám), tak to bude asi nezbytné. Kompatibilita s Edimaxem prý byla vyzkoušena (tvrdí technik od výrobce).