Bych rekl, ze nejednodusi bude pred MPXem utlumit PA.
Vetsinou je to nejakej hybrid typu MAR, tak tech 12V co do nej
vede pres odpor, zmensit jeste mensim odporem.
Proste aby to nedavalo takove "grady" ven.
Kdyz ten odpor vymenis "hotairem". tak nikdo nic ani na CTU
nepozna.
Jako sorry, ale nad lidskou blbosti zustava rozum stat. Tak ja budu do karty za 2100 bastlit sracky, pak dvoji kabelaz a nakonec dve anteny. samozrejmne dvoji konektory. takze veskera investice je pak do dvojnasobneho poctu veci okolo, a veskera sleva je v tahu. Tydle karty se daj z ameriky tahat za 1200.-. Jak rikam, kupte treba zcomax za 2500.- v microshopu, a jste za vodou, jak pron ap, tak pro konec.....
a neblbnete s takovehlema srackama:-)) Je tomoc pr8ce a sracek okolo... Za tu cenu to nestoji...
Vazne maj xi626 v Microshopu za 2500? Ja to v ceniku nenasel. Asi sem slepej.
Konecne se k nam do Letnan dostalo czfree a ja nemuzu sehnat kartu
Stranky Alphawave nejedou a v i4 to tak trva ...
no ja vim, mas recht, samozrejme ze ted uz to tam nebylo, musel jsem udelat
iwconfig wlan0 txpower -50 auto
iwconfig wlan0 txpower -50 fixed
a pak to slo nastavopvat. To ale s prominutom neni muj problem. Copak mam neustale kontrolovat nejaky (co ja vim jaky) soubor jestli se karta nahodou neuracila resetovat a abych pak nastavil vykon znova? To opravdu ne.
Jakym zpusobem bych to mel zaridit, pouzil jsem hostap czf?
Automatika mi nastavila hodnotu 210 (3,5 dBm), ja jsem nastavil fixni hodnotu 0 (-2 dBm).
Mam takovy blby napad, nesel by udelat program, ktery bude sam snizovat vykon, prubezne zjistovatz pingy a kdyz to prestane jit, tak ten vykon o 3 stupne pridat? A nejlepe to nacpat primo do hostapu.
no jo, jas jsem zapoeml do predchoziho prispevku napsat ze mam 2.4.20 a WE13 nebo co to v nem jeste je, to originalni. WT mam posledni betu (tusim 26). Nemam ovsem potrebu kompilovat jadro, jsem rad, ze se mi podarilo zkompilovat ze zdrojaku co byly v distribuci (slack 9). Mam to docela vyladeny a mam jen 16MB ram.