Zdravim,
dávám o sobě vědět pro případ, že by se zde našel někdo kdo by mě mohl připojit.
Háje, ulice V Hájích (RD u přehrady)
Viditelnost - paneláky v kopci až po věžák s hodinami, na druhou stranu zase veškeré domy v Petrovicích a asi i část Hostivaře (paneláky)
Mám o připojení vážný zájem a rád bych ho vyřešil co nejdříve (finance na to jsou). Případní zájemci (je tady až moc threadu na téma Háje) dejte vědět kdyžtak do pošty. Možná že by se našly i nějaký peníze pro případné vytvoření páteřního či přístupového (i když na to ta lokalita neni až tak nejlepší) bodu.
Nechci plkat, chci se připojit a případně tak i pomoct dalším.
Pěknej den,
ZPC
(omlouvám se že sem tohle dal do víc threadů kolem Hájů, ale přišlo mi zbytečný si všude vymejšlet něco jinýho)
Bod Hostivar jede!
Takze vyhlasuji sraz vsech zajemcu z Hostivare a Hornich Mecholup (pripadne Petrovic). Sraz je v patek 1.11. od 19.00 hod. v hospode Penzionu Kanarek, Proti Proudu 6, Praha 10.
Je to jasne zlutej (stejne uz bude tma) barak kousek od ubytovny Vltava. Nejbliz je tam ze zastavky Nadr. Hostivar (bus 271, 154), nebo od Taskentu dolu z kopce a druhou ulici doleva.
Dotazy na tel.: 603 973 334.
Tomcat14: Je fakt bezva, ze jsi pripojenej ;-) ? nejake podrobnosti?
Srazu se bohuzel taktez nemuzu zucastnit. To same, obavam se plati pro Tarche atd.. Na v sraz jinem terminu velmi rad prijdu, pripadne budu rad, kdyz tady napisete nejake zavery/vysledky jednani sem na forum ;-)... Hodne stesti!
BTW duvod proc se nemuzeme :-( zucastnit (mala reklamka):
<a href="http://anonymos.aktualne.cz/clanky.php?id=23"><b>Spolecensky vecer Arcibiskupskeho gymnazia v Praze </b></a>(organizovany nasimi rocniky)... Timto vas srdecne zveme! (aniz bysme chteli sabotovat pripravovany sraz)
<a href="http://anonymos.aktualne.cz/index.php?info=pozvankaSV02">
<b>pozvanka</b></a> je <a href="http://anonymos.aktualne.cz/index.php?info=pozvankaSV02"> <b>tady</b></a>; dodatek: Vstupenky je mozne zakoupit samozrejme take na miste...
ja preferuji radeji patek. Vysledky sem muzeme sepsat a myslim, ze hlavni zalezitosti za kluky z Mecholup budu pravdepodobne stejne zarizovat ja. Ve Ct nemohu, protoze ma moje nejdrazsi svatek. Ze nevite, jak se jmenuje? :-)
Na minulem srazu jsem hlavne nedostal moc informaci, ktere jsem ocekaval, ze dostanu. :-) A to, jak je to vlastne s czfree.net - prirazenim IP adres, routing, atd... takze to se doufam dozvim od tomcat14 na srazu, protoze je uz pripojenej.
Jinak mame snad moznost umistit antenu na vysoky panelak v ul. Nad prehradou, ktery by mel mit dosah do Hostivare. Bude to pouze za poplatky elektriny (jeste to vsak neni jiste). Na tento barak bychom radi umistili vsesmerovou antenu, ktera podle predbeznych studii pokryje nyni vsechny soucasne zajemce o konektivitu v Mecholupech. Dalsim bodem jednani bylo propojeni tomcat14 s timto pristupnym bodem.
Otazky jsou, jake pouzit technologie (karty, anteny) a za jake ceny, abychom mohli udelat predbezne kalkulace, na kolik nas sranda vyjde. To predpokladam, ze se dozvime od tomcat14, protoze je v techto vecech asi zbehlejsi a ma v tom praxi.
Pro mne je dulezitym vysledkem minuleho srazu to, ze je tu jista sance postavit vsesmerovou antenu na skvelem miste v Mecholupech.
Ja jsem pro pristi ctvrtek. Jednat se bude take o financich, takze je treba co nejhojnejsi ucast. At maji vsichni zainteresovani cas udelat si cas :-).
Hodne dulezity by byl user Dolphins, ma docela vyhodnou polohu.
Jste pro ctvrtek 7.11.?