No tak uvidíme, ale jestli pánové, co tu tak moc mluví o licencích za 100 tisíc mají pravdu, tak co potom s tím, když aby to mělo smysl tak to musí být veřejné a mac open policy ? Myslíš, že ten disclaimer nás zachrání ? Já nevim, já se jen ptám.
Já mám čím dál tí větší pocit že tohle celé je bouře ve sklenici vody, kterou tady pravidelně rozpoutává několik rejpalů. Néchápu, jak může bejt amatérská sí? zároveň sítí veřejnou. To přece nedává smysl. Vezměte si třeba CBčka. Podle těch ujetých "definic", kterými se tu někteří stále ohánějí, by CBčka musely bejt veřejná telko sí? jak vyšitá, protože narozdíl od CZFre je daleko globálnější a rozhodně z ní není nikdo předem vyloučen.
A myslíte si, že ČTU chodí po lidech s CB anténou na střeše a chce po nich nějakou licenci ? Naopak. Když si to pásmo arogantně přivlastnili taxikáři, tak ČTU zakázalo komerční provoz v tomto pásmu ! Tohle by si měli uvědomit všichni, co furt vykřikujou jak by se mělo z 2.4Ghz udělat licencované pásmo, aby z něj vypadl všechen "nekomerční" balast.
Podle mě je jedinej problém ošetření případných hotspotů a samozřejmě jasně dekladovat skutečnost, že CZFree je sí? rovnocenných jedinců, ve které neexistuje model poskytovatel-zákazník. Ale to už se opět po několikáté opakuji.
mimochodem, licensi plati provozovatel, a panum FUDerum asi uslo, ze czf neni provozovana, a ani nema provozovatele, a ani nekoho zodpovedneho. Kdyz propojim lidi v baraku kabelem (nejsem druzstvo, ani clenem) tak nebudu calovat 100litru, a dokonce ani 2litry za koncesi dle GL 28....