Teď abych se vyjádřil k tomu, co mi drobně překáží v tomto fóru.
Je to hlavně jeho velká klikavost. Musím pořád přehmatávat z klávesnice na myš a zpět.
V emailových konferencích tento problém nemám.
Dále se po pauze v přístupu na net (po dovolené) neorientuji v tom, co jsem již četl a co ne.
Jinak jsem spokojen.
Pokud někomu nevyhovuje např. členění témat, měl by to zkonzultovat se správcem. A neutíkat k alternativám.
Jakub Ladman
Ivomir sice ma 100MBit, ale je to ten samy problem jako se mnou. Na koleji.
Osobne jsme s kamaradama uvazovali, ze byt vsichni v Olomouci mame pristup ma 100Mbit, tak bychom do toho sli, jako projekt na UP IPv6 na WiFi.
Luke by mel momentalne zjistit na CVT UP, zda je to vubec realne, blizsi informace nemam, protoze jsem v Praze, doma bez netu :-(
Tak by mne zajimalo, jak to ted vypada s poctem potencionalnich uzivatelu v Ol. Pocet zobrazeni stran je pres 500, ale moc novych jmen jsem si nevsiml. Ozvete se Doubymu na PMko, at nas pocet a lokality trosku zaktualizuje, kdyz uz se ujal organizace.
V současné době dokončuji web olomouc.czfree.net - o spuštění wás budu informovat.
Na těchto stránkách bude i seznam lidí kde budete moci přidat i svoje jméno, polohu, a mail (+ volitelně telefon).
Dostal jsem se i k předběžným cenám-ty najdete ve fóru <a href="http://www.czfree.net/forum/showthread.php?postid=5942#post5942">HARDWARE</a>.
Zdar a sílu Douby
2 ivomir: Jit do toho nacerno a myslet si, ze se to behem par tydnu neprovali je blahovost, to se na mne ivomire fakt nezlob. Co se tyce vypisovani akademickych projektu, tak na to jsou zcela jasna pravidla, ktera jsou dana a tykaji se cehokoliv od filozofie az treba po mnou zminovane IPv6 na WiFi.
Pokud vim, tak Olomouc je momentalne jedna z mala, ktera neni pripojena do testovani CESNETu IPv6 a uz ubec nevim o tom o nikom, kdo by testoval na WiFi, jestli Ty jo, tak napis a je jasne, ze je to blbost jit oficialni cestou.
Pokud vsak nevis, tak ver tomu, ze daleko vetsi blbost je to, co chces udelat nyni Ty(jiz jsme o tom uvazovali) protoze proste vyzarenej vykon 100mW se kontroluje, na to tu je CTU mimo jine a proste kdyz zaris do okoli a kolem lidi se sirej drby, tak je docela blizko k peknymu prusvihu(vyuzivani akademicke site) .
P.S.: Nemyslim si, ze bych mel nutkani o Tobe vsude vypravet.
Hm zni to logicky. No hele ja mam na CVT plno styku a uz minulej rok sem zkousel zadat o grand na VideoOverIP a letos sem se dival ze jsou taky vypsany novy granty ale bojim se ze uz je po terminu. No hele zkusim to zjistit a napisu. Mas zkusenosti s IP/6 aspon trochu? Abysme nevarili z vody.
hele zalozte si vlastni odnoz fora pokud tady porad chcete kecat o tomhle. Internet brat na cerno nebudem-pak kdyby to prasklo tak by byla pokuta a uzivatele co by investovali do hardware by naas uskrtili!!!
Já, souhlasím s tímto fórem, a? má nedostatky nebo ne
jde o to aby i ti úplně nově příchozí měli místo, které bude shomažďovat všechny informace.
teď bude spíše nutné orientovat se na problematiku uvedení sítě do provozu