Prestehoval jsem se nedavno na Smichov z Nusli kde jsem byl pripojen na i4. Chtel bych se pripojit nekam v okoli, asi na DEU. A nasledne zbudovat AP /node pigeon_new/ a poslat CZFree dal smerem k vode, kde je dost "modrych" lidi a DEU je asi vsechny neutahne.
Takze se chci zkoordinovat a domluvit jake jsou pripominky, pouzite kanaly a podobne.
P.S: Byl jsem merit na strese a nejsem schopen identifikovat DEU, nevite nekdo MAC? V monitoru MAC kupodivu neni.
Zdravim,
mel bych zajem o sdileni pripojeni na internet, ale nevim jak mam zjistit, jestli by mi to tu fachalo (bydlim v ulici Drtinova) a jaky bych na to potreboval hw...
rad bych se pripojil do site czfree.net. V soucasne dobe bydlim v ulici na Belidle 13 a zjistil jsem, ze nekdo je pripojen dva vchody vedle me. Bylo by mozne se pripojit?
Zdravim, najde se nekdo, kdo by mi poskytnul (a pomohl) zridit pripojeni na Andelu? Jsem v ulici Bozdechova, takze budu vdecny za jakekoliv rady a pomoc.
Dik, Honza
Ahoj, v mape jsem jako 'Radlicka 22' a chytil jsem nasledujici:
CZFree.Net.SH kanal 12 MAC 000D8882C9B1
CZFree.Net kanal 8 MAC 0010C618C1C9
CZFree.Net.Bone2 kanal 1 MAC 0010C618C0FC
Nikde jsem to tu nebyl schopen najit. Jen podle (sve) polohy predpokladam, ze to je node Deu. Muze mi to nekdo potvrdit?
Ahoj,
jelikoz neni v silach smrtelnika spojit se jakkoli s DEUem, obracim se na sirsi verejnost z okoli Andela. Myslite si ze je hodne naivni usilovat o pripojeni do CZFree primo pres DEUa, prestoze se nachazim asi 100m od jeho anten? Pripadne, nasel by se nekdo (Wlk, Kenya) kdo ma jeste na svych AP volno? Potazmo, planujete nekdo z okoli DEUa vystavet v dohledne dobe fungl nove AP?
Diky za rady a nazory...
ROBert
Deu je Buh a jak je znamo, Boha je tezke kontaktovat.
Kazdopadne i ja se o to snazil, protoze by bylo teoreticky mozne propojit muj node s jednim jeho na Andelu a udelat tak fajn czfree spoj, ale kdyz je to bez odezvy...
Treba pristi rok...
Chystam se pripojit asi taky na DEUa a vybudovat AP nadrazni. Pokusim se najit i jine AP na ktere bych to pripojil misto DEUa.
Dam sem vedet jak to vypada.
Čus, mám dotaz. Byl jsem připojenej AP kyklop, jenže na ten se teď nemůžu dostat. Objevilo se ale AP s SSID drtinova2.czfree.net V monitoru jsem žádné jiné AP nenašel. Nevíte někdo, kdo by to mohl být? Myslim, že jsem někde v connected fóru našel, seznam SSID. Na veřejnym fóru jsem to hledal, ale nenašel. Dík za pomoc.
Ahoj, osobně jsem děsná lama a vůbec tomu nerozumím. Jde o to, že známá shání připojení k netu a bydlí v Radlické 57. Osobně ani nejsem z Prahy. Dalo by se nějak zjistit, jestli by jí šel a na kolik by to tak vycházelo?
Dík