Pred nedavnem jsem zde avizoval, ze mam k dispozici pocitac pouzitelny jako router. Zatim se nikdo neozval. Prosim o sdeleni, zda existuje nejaka poptavka - treba jen potencialni. V opacnem pripade jej pouziji jinak.
okud vim, primary DNS je u orgje (10.33.0.7).
Na tu jabloneckou se snazim dostat a spravit to, ale nejak ji drhne ssh, i kdyz nmap tvrdi, ze tam bezi, connection se zavre. Tak fakt nevim...
Rekla bych, ze jablonecka je v nedefinovanem stavu :( Ssh je nejake pochybne drhnouci (kdyz jsem to zkousela z jaji, dosla jsem i k tomu, ze uz me to zautorizovalo a pak vypsalo uvodni hlasku, ale nez se objevila commandlajna, odpojilo me to), jiny sluzby taky asi nic moc (http refusuje..). Na zebru a ospfd tam ma snad Sima samoobzivovaci mechanismy, ale s tim zbytkem takhle nic neudelam, kdyz se tam proste nenaloguju :(
Treba nejaky vetsi guru bude mit vic stesti, treba je to jenom tim, ze mam bordel v klicich, co ja vim...
Jaja chodi bez problemu.
No, Sima se vrati za tyden a pul :|
10.33.11.66 je nedostupna i v letnanech, z routeru neni problem na ni pingnout, ale klienti z moji podsite nemaji sanci. Charliquemu jsem to rikal, ale nevi co s tim je. Na bratrk jseme pokud vim s routovanim nedelali nic, takze z nasi strany by to problem byt nemel, tim spis ze na proseku to taky nefunguje.
to orgj: nevim, jaks to dokazal, ale kazdopadne gratuluju
Co se tyce toho redhatu, ona ta 7.3 je pekna stabilni, coz se o osmicce rici neda, kazdopadne ja uz mam taky tady vsude devitky RH a jede to slusne a bez problemu. Upgrade 7.3 -> 9 taky probiha zcela v pohode (na rozdil od 7.x -> 8), mohu pripadne zapujcit cedecka/bootovaci install diskety. S distribucnim (9) up2datovanym kernelem (jak s neup2datovanym, to netusim) beha hostap-0.0.3 naprosto v pohode, distribucni zebra a ospfd devitkoveho RH taky nedela vubec zadne problemy (nekdy pred tydnem a pul jsem to sem nainstalovala a dosud nic nespadlo ).
Toz tak.
Jeste taky tady na routerim disku mam pro osobni potrebu celou distribuci (ne image, jen balicky), v pripade zajmu tady mohu udelat ftp server a muzu na nej vystavovat treba i updaty....
Hledal jsem Tvuj nod na mape, ale nenasel jsem ho, takze nevim, kde presne sidlis. Pokud vsak vidis i na router jablonecka, tak se zkus pripojit pres nej. Ja se pripojuji pres jabloneckou a v tuto chvili mi to jede jako po masle (da se rici, ze az na obcasne vypadky, to funguje bez problemu jiz delsi dobu).