2icegate: Usilujeme o to, aby czfree bylo co NEJMENE komercni (free konektivita, provoz bez zisku, bezplatny tranzit). Kdyz nechces, aby to spadalo pod czfree, neni v tomto foru pro tebe prostor.
Root to vyjadril celkem presne, k tomu neni co dadat.
Zdarec, bydlim na na Vinohradech, přesněji želivského viz. nod: želivského , viditelnost mám celkem slušnou - casablanca atd. ale nemám žádné zkušenosti s tímto druhem připojení, mohli byste mi poradit co dál? dík
Ahoj,
jsem zacatecnik. Chtel bych se pripojit, bydlím na rohu Londynske a Bruselské, teoreticky bych mel z okna videt na Sindhu2. Pokousel jsem se ho/ji kontaktovat, ale neodpovídá, nemohl by jste mi prosim nekdo poradit co delat, nevite kde bych sehnal nekoho aby me to premeril?, nerad bych dával antenu na strechu. Diky mockrat.
Zdravim,
bydlim v ulici Safarikova (node safarikova), antenu mam smerem do dvora, vyhled zadnej, a svete div se - skvelej signa CZfree.net !! Nevite nahodou nekdo kdo to je ? Ze by K2 ??? A kdyz jsme u toho, asi uz chapete ze jsem zacatecnik, jak se pripojim. Sit vyhledam v pohode, ale jak dal pokracovat. Vim ze je to porad dokola ale prosim o pomoc.
Ahoj Lidi dost bych potreboval poradit. Jsem novacek v teto site. rad byh se pripojil do vasi site tak bych potreboval poradit co potrebuju, othle neni takovej problem to si nejak zistim ale nevim jestli budu mit signal, vysilace jsou jen za mnou a ja nemuzu dat na strechu antenu, protoze jsem v tretim patre a nechce se mi davat dost penez za kabel a taky nechci vest kabel v byte mame podlahy. Mam vyhled na zizkovskou vez a pred okny mam park cechovy sady. Tak bych potreboval poradit jak na to. fotky s vyhledem klidne postu. Fak dekuju vse co mi pokusi poradit.
Bydlim v Londynská 83 pod střechou a rad bych se nekam pripojil. Asi bych videl na AP Howard, ale ten tvrdi, ze ma plno. (zatim jsem nic nemeril, nemam cim). Bezkonkurencne nejblize,asi 30m, je rootovo K3. Takze asi nejlepsi by bylo pripojit se ze stejneho mista, jako K3?