ja jsem na tve otazky odpovedel - ja nevim a myslim ze to nevi nikdo, ale cim vic vidi bude hellu pomahat ti lepe bude fungovat, je logicke a nezavdava to duvod k rozpakum nad stavajicim stavem, ze kdyz se aktivneji o sit staraji 3 lide, ze to proste dobre funguje u tech 3 lidi a dal uz hur.....
DOST mi vsak vadi, kdyz tvrdis ze nezvladam spravu svereneho majetku - jaky mas na mysli, co presne? - vzdy pises jen ze nezvladam, ale nikdy nenapise CO nezvladam, nenapises cim skodim.........., kdybys to verejne napsal, tak by se trebas nasel nekdo, kdo to bude delat lip, nebo bych si to trebas vzal ja jako ponauceni a zlepsil se.......
Pokud 50% dostupnost zdroje povazujes za dukaz zvladani stavu jeho spravy je to tvoje hodnoceni. Vice jak 3 lide by se o to starali kdyby vas pristup tomu odpovidal. Poucovat co mas delat nebudu, jednak si dost chytrej na to abys to vedel, jednak moje nazory stejne programove ignorujete, takze nebudu ztracet cas.
Chtel jsem vedet zda mam pocitat s funkcnosti site, oklikou sobe vlastni jsi mi odpovedel ze ne. Dik.
diky vsem aktivistum; zitra vsak zkusime profesionalni datahelp a pak dam vedet jak to vypada. Asi to bude nejrychlejsi cesta (a dost mozna i ne uplne draha).
je jiz na 85% stabilizovan HW - proste jsem tu strasnou vec vyuzil na kompletni uklid, zapojeni novych UPS, a obecne ustaleni do takove podoby, ktera zmenší pravděpodobnost a rozsah případných dalších poruch
disk dostal do péče Honza Vidim, který zajistí obnovu dat u specializované firmy
Stayd a Mifi makají na SW konfiguraci nového stroje
- trošku je prosím, o info......
Děkuji lidem kteří pomáhají
jm. j.Vidim, Tower, StayD, Mifi, Libor atd.....
Disk byl premisten z firmy Datarecovery do firmy Datamedic, kde mame znamosti. V Datarecovery provedli diagnostiku, prohlasili, ze je v loji nejen vnejsi elektronika, ale i predzesilovace na hlavach, takze se musej plotny vyndavat. Cena min. 9000,-. Ve firme Datamedic cena do 7000,- trochu sem se tam zakecal o CZF a mozna budeme neco bartrovat, ten typek co tam tomu sefuje by stal o pripojeni