2 Jakub: Navrhuju spojit to i s přečíslováním Barrandovských IP, a? to máme z krku...
KNOW-HOW má a (snad i) dá Macros... Jediný co, tak zařídit, aby nám do novejch "zásuvek" taky něco teklo.
Omlouvam se vsem, kterym jsem zpusobil nervovou ujmu, pri cteni mych replyu )) Uz jsem videl fotecky na z AP Barr. 1 a je to ode me vskutku daleko )) skoro mi lezete na balkon... No tak doufam, ze ste se aspon pobavili nad lidskou blbosti a nebudete me nenavidet. Az sezenu zelezo, tak bych pak potreboval kdyby byl nekdo ak hodnej a pomoh mi aspon s nastavenim softu
Ahoj, nepomohlo by vymenit vsesmerovku za jinou s horizont. polarizaci?(doufam ze mate ted na Barr. vsesmerovku s vert. polarizaci). Zajimalo by me jaky mate signal z Dvorcu a jestli se pripojite na 11 Mbps. My mame problemy se pripojit na zvahov. Na zamyslenem miste pro AP Branik jsme vubec nechytili signal(ackoliv byla prima viditelnost). U dalsiho cloveka jsme namerily jen cca 14 SNR a max jsme se pripojily na 1 Mbps. (s 24 dBi antenou)
OK Jakube, ale je tu jedna vec. Psal jsem o tom na Barrandov foru...to ruseni proste zmizelo, takze myslim, pokud se vsichni odpojej a budes komunikovat jenom z jednim pripojenym, tak to neprinese zadny ovoce. Signal musi bej zakonite stejne v pohode jako je ted uz asi 4 dni....
To samozrejme nemluvim o precislovani ktery musi probehnout tak jako tak..
Ale jestli to rušení zase začne (mě se zdá že to právě nějak podezřele často padá, doufám že se jenom resetuje wifina v routeru) tak to spojit s přečislováním.