Koukam, ze zmizel jeden muj prispevek ze vcrejska :-(((( Ach jo, proc zrovna ten nejdelsi :-((((
tak zkracene:
Nabizim 3 veci:
a) Kabel RLA - 10 cca 3 - 4 m, uplne novy, zbylo to z instalace na CeCOMu. Puvodni cena 40,- Kc/m dam to za 30,- Kc/m, hlavne abych se toho uz zbavil - prekazi mi to tu :-)))
b) Dale jsem vyvinul onoho WatchDoga, ktery nyni bdi nad zivotem AP, je to dost propracovane, ma to vlastni jednoduchy protokol na rs232 atd. Pro CZFree bych to dal za cca 900,- Kc, take by zalezelo na tom, kolik bych jich delal najednou. Pripadne bych mohl dodat take jen naprogramovany procesor, coz je to nejdulezitejsi, ze :-)).
c) System na sber teplotnich dat pro ucely dohledu. Cena dohodou, neb mam X ruznych versi atd. Pro CZFree zase v podstate za pokryti nakladu.
Je to lepsi, nez vcera (22% packet loss), ale proti puvodnimu stavu, ktery platil jeste minuly teden, kdy se za celou noc stratil jen jeden paket je to spatne :-(
PLS, kdo muzete scanovat projdete pasmo, zajima mne hlavne kana 13, ktery zde byval zcela cisty. Diky za pomoc.
tak koukám že se bod tone nějak hroutí nějaký pirátek zkouší trpělivost či schválně vám ruší ten 13 kanál ? kdyby to takle dělal každý to je na mašly ...já tomu moc nerozumím BazMyslík ví ale proč tedy je ten váš 13 kanál obsazený někým jiný proč si nevybral jiný kanál není někde napsáno kdo jaký muže mít kanál aby se to vzájemně nerušilo ? to byla moje otázkoodpoveď