Diky! To je naprosto skvela informace, kterou jsi mi napsal. Mam ted pred sebou dalsi konkretni kroky, ktere musim udelat. Jinak jsi mel samozrejme pravdu. Jsem Trebo1.:-)
Ahoj Klapik. Koukám že to máme v Třebo ob ulici. Já jsem nod Xeus. Taky jsem slyšel o tom, že djdodo má něco rozjíždět na cukrovarském komíně, ale nevím nic bližšího. Snažím se ho uhnat na ICQ, ale nějak nereaguje, tak nevím. Máš nějaký plán?
Zdar, myslim, ze mrtvolnost fora je zpusobena prevazne tim, ze jsou prazdniny Jinak ja uz jsem zpet, bylo to akcni, GPRS signal byl akorat na posedu pul kilaku za taborem, tak jsme tam lezli s notebookama...
Vetracek na procesoru uz mam promazanej, ale zase drhne zdroj, nicmene do par dnu by router zemljanka mel byt uz zase plne funkcni.
Dnes rano nejak drhla sit - veskery traffic z jarova do inetu jel pres kozla a kobylky, coz asi neni to spravne reseni, ze? Nechtela jsem se v tom vrtat, protoze jsem nevedela, co se tu udalo.
Meli jste ten bobovej sraz? Skoda, ze jsem tu nebyla, uz nejakou dobu se tam chystame podivat
Zdravím Prosečáky.
Bydlím v Jablonecké na druhé straně co ostatní a to u polikliniky
v čisle354.Problém je v tom,že je to 1.patro
Mám zájem se k někomu připojit pokud to bude možné. Dík jarda v