Doména zpnet.net je v provozu. Zatím je tam jen A záznam ukazující na vnější adresu naší internetové gatewaye, takže kdo jste si nechali udělat nějaké přesměrování, tak už můžete používat adresu zpnet.net:port. Do budoucna můžeme udělat jednak ty mailboxy, co jsme o nich už mluvili, a jednak virtuální webhosting, takže budeme moct mít weby např. vasekd.zpnet.net, hostované na Bontonu. (Ovšem jen s dostatečně malým provozem.)
Oznamuji stav věcí ohledně ubytku signálu. Toto je jen oznámení a nijak to zatím v tomto příspěvku nekomentuji. Oznamuji to za srandu, ale z nedostatku času se omluvil, že neměl čas nám všem toto napsat, proto to dělám nyní já za něj.
Na ZPNetu byl přidán tzv. splitter na odzkoušení zda-li cupy může příjímat signál nebo ne, a byl tam zatím do odvolání ponechán, tento splitter pochopitelně způsobuje úbytek signálu u nás všech dosavadních klientů našeho AP.
Omlouvám se, doménu jsem nastavil blbě, byla tam redirekce na úrovni HTTP, čili A záznam v DNS ukazoval na server fy Gandi.net. Opravil jsem to, nevím kdy přesně se to projeví, ale snad během pár hodin.
Slibovaná statistika internetového provozu je zprovozněna! Odkaz je na webu. Takže se kro?te, protože až příště uděláte průser, budeme vědět, kdo to byl. :-)
(A doména už je OK.)
23.05.2003 v 16:27
cupy
25.05.2003 22:25
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()
Nejlepsi je asi Kismet, v poslednich verzich podporuje i primo HostAP (nejen wlan-ng), loguje uplne vsechno vcetne vsech odchycenych paketu. Mel jsem problemy se zobrazovanim sily signalu, ale to je problem asi blbych ovladacu, ktere ukazuji nejake konstatni hodnoty, dokud se clovek s danym AP neasociuje, nebo nevim, nemel jsem cas to nejak hloubeji zkoumat. Taky je to textove, na konzoli.
Jeste je nejaky PrismStumbler, ale nejak se moc nevyviji a funguje jen s wlan-ng.
Takze jsem zprovoznil zakladni sumece statistik a to suma za den a sumy po hodinach takze se muzete podivat jak na tom kdo je
Pri te prilezitosti blahopreji nejmenovanemu k rekordu )
Tolik jsem opravdu necekal .... suma in & out tesne pod hranici 6.5 BG !!!
WOW !!!
Hm někdo vyžral linku z venčí. Taky na to čumim jako puk 6,5 GB dat za jediný den a teď si představte, že na modemu by jste stáhli stěží 400 MB za den a zaplatili by jste otřesné peníze.
No DC++ není radno nechávat bez dozoru, pak to tak dopadne, štěstí, že to byla sobota a ne pracovní den ve špičce.
26.05.2003 v 20:47
Honza - Pekarka
26.05.2003 22:15
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni
[zde]
()